reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Modne i zadbane stycznióweczki :)

Dzięki Ribi:)Z wyglądu fajne,muszę sobie kupić....taki granatowy,albo niebieski do szpitala.Bo jak patrzyłam w necie to powyżej 130zł mi się podobaly.Tej firmy kiedyś kupilam sweter mężowi po calości na suwak i bylam zadowolona.A tutaj widzę ze i cena przystępna:)Obym zdążyla bo u nas biedronka oblegana strasznie przez ukrainę.......bo najtaniej.....wykupują wszystko i czlowiek dostaje wścieklizny bo musi stać 2h w kolejce.

Ostatnia edycja:
reklama
fajne te szlafroczki, ja już mam taki grubszy w którym teraz chodzę a do szpitala mam już piżamki i szlafroczek nowe :-) komplecik

szalom sukienka przepiekna :) ja mam szlafroczek z poprzedniej ciazy prawie nieuzywany bo w domku mamy gorąco wiec mało kiedy zakładam ... ale do szpitala jak byłam na patologi sie przydał... piźamki tez juz mam ale jeszcze 1 sobie kupie jakas nowa zeby miec zaraz cykne zdjecie sukienki w której ide na wesele w październiku hihi bo jednak ide:)

beztytuufy.gif
troche wygnieciona ale jeszcze i tak oddam ją do pralni razem z gajerkiem M. kolor taki szary ze złotymi plamkami ...co myslice?? niezabardzo wyzywajaca?

claudia4you na te wesele co mój Mąż bedzie starszym

Ostatnia edycja:
a ty jestes w ciazy???;D

Dokładnie o tym samym pomyślałam:D Aż sprawdzałam suwaczek, który to tydzień:D

A co do tych szlafroczków, to jakieś pół roku temu dokładnie te same były do kupienia w Lidlu. Kupiłam wtedy żółty i jestem bardzo zadowolona. Mimo, że był już kilka razy prany, nadal jest mięciutki i puchaty. Do tego bardzo dobrze sprawdził się w poprzednim tygodniu, kiedy leżałam w szpitalu, w którym było chłodno, bo nie włączyli jeszcze ogrzewania. Dlatego jeśli któraś z Was nie ma jeszcze szlafroka do porodu, a ma w pobliżu biedronkę, to polecam zakup tego:)

jestem tylko ze u mnie to biust jest w F temu tak brzucha niewidac a ta sukienka no własnie ona maskuje troche no i co nadaje sie ?

reklama
Biala - dziewczyno, ja myślałam, że te zdjęcia masz z przed kilku miesięcy:) Ja się przyglądam i szukam brzucha:) A sukienka super:)

Tak zachwalacie te szlafroczki, że chyba sama się skuszę:)

Do góry