reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Modne i zadbane stycznióweczki :)

Oj tam, ja brałam ślub 23 listopada i było mi tak gorąco. A chłopacy w garniturach marzli...

szalom - sukienka prześliczna, szczególnie podoba mi się ta koroneczka u góry :)

reklama
Różnie z pogodą, my braliśmy 19 września i był upał
A znajomi brali 22 sierpnia (miesiąc przed nami) i mieli ulewę i było zimno....

Moja kumpela akurat miała ślub w listopadzie i był taki mróz że masakra a ona w szóstym miesiącu z bliźniakami, niby miała futerko i ksiądz postawił za nimi elektryczny grzejnik ale i tak odchorowała swój ślub. No ale wiadomo w kościele zawsze zimniej niż w USC więc trzymam kciuki.

Zielona- bardzo podoba mi się Twoja sukienka:)

Szalom - Twoja tez piękna:) Ładnie będziesz w niej wyglądać z brzuszkiem:) Jak będzie zimno, to najwyżej wypożycz sobie futerko, ja tak zrobiłam i było ok:) A ślub brałam w kwietniu:)

Dziewczyny a te szlafroki to takie milutkie i cieplutkie??? i od kiedy ta promocja w tej biedronce???bo ja mam zamiar sobie nabyć szlafrok...jak bylam ostatnio w tą niedziele to tylko poszwy i podusie widzialam(moze to jest oferta od pon)dlugie te szlafroki???

reklama
Do góry