reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mój dom, moje mieszkanie

AGUSIA juz sie nei moge doczekac na efekt zlozenia mebelkow, na pewno super razem wygladaja!!!

OLIWIECZKA bardzo ladny stol i krzesla!!!

reklama
Agusia,łózeczko z Kondziem faktycznie super sie prezentuje:tak:.Reszta mebli z mojej ulubionej serii:-):tak:.Cudne.
Oliwieczka,koniecznie zrob zdjecia stołu z krzeslami w kuchni,bo tak ciezko ocenic.:tak:
Ja w najblizszych dniach pokaze Wam moa sypialnie,choc nic specjalnego w niej nie mam;-).

reklama
Czekam na zdjecia :tak:
A ja myslac ze sobie ulatwie drukujac i wycinajac na scianie obrazek bylam w duzym bledzie:wściekła/y: Niedosc ze wycinalam to dwa dni az mi palec spuchnol to teraz sie okazuje ze mam duzo niedociagniec i musze kombinowac:baffled: a malowanie teraz tez mi zajmuje dwa razy wiecej czasu bo ja zawsze na koniec bralam markerem obrysowalam i bylo OK a teraz mam grube linie bo piksele byly wielkie i musze malowac czarna farba :wściekła/y: normalnie masakra jakas ostatni raz tak robilam jak moj K bedzie chcial to niech sobie wycina i maluje na czarno ja moge robic reszte:shocked2:

Do góry