reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mój dom, moje mieszkanie

Oliwka, ja mam od lat ten mniejszy stolik
IKEA | Stoliki kawowe i stoliki nocne | Stoliki kawowe | GRANÅS | Stolik
i jestem bardzo zadowolona. Jak na razie wytrzymuje nawet MAJĘ

to fajnie Ewamat:tak:

Nuska polki sa fosyć głębokie a powiem szczerze że dopiero powoli bedziemy wszytsko kapletować - całe wyposazenie kuchni więc robotów na razie nie mam :sorry2:
no i mam dużą szafe taka garderobe w ktorej zmieszczę deske do prasowania, odkurzacz, ciuchy itp. wiec i roboty sie zmieszczą :-)

reklama
Hah no tak zazdroszczam tego miejsca ...:) hihi....zapomnialam ze Wy przeciez dom macie a nie jakas klitke jak my ;)...ale i tak juz kocham to nasze 56m....

Oliweczka, kuchnia wspaniala. Bardzo mi sie podoba okno przy zlewie. Super. I kolor scian bardzo ladny. :tak::-):-)

komode mamy identyczna tylko ciemny kolor chyba hmmm 3-4 lata dziala super a zeaslony tez mamy i posciel do kompletu i podusie :)

reklama
Dzieki dziewczyny:-) ale to wcale nie jest az tak duzy metraz, ale cieszy mnie to własnie że bede na swoim...i bede robic to co chce, u siebie...czyli nie kiedy wypada a kiedy mam na to ochote...dol ma okolo 60 m2 wiec nie az tak duzo, kuchnia i salon tylko tyle na dole pomieszczen...dopiero na gorze 2 pokoje wyjdą i lazienka...to wcale nie jest az tak dużo...ale fakt kuchnia jest dosyc przestrzenna :-) i pokoj tem ma 5 na 5 m2;-)

najwazniejsze ze w koncu to moje...tylko moje :cool2:

Do góry