reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Kurczę ie moge się zdecydowac na rodzaj i kolor płytek
mam łeb jak sklep od tego oglądania 

Mysia a Wy jakie płytki macie w kuchni?...chyba nie jestem zbyt ciekawska...interesuje mnie jeszcze twoja kuchnia
moze dodasz jakies fotki?
mam łeb jak sklep od tego oglądania 

Mysia a Wy jakie płytki macie w kuchni?...chyba nie jestem zbyt ciekawska...interesuje mnie jeszcze twoja kuchnia
moze dodasz jakies fotki?
agusia9915
Matka wariatka
agusia9915
Matka wariatka
Oliwieczka
dzięki Agusia ...ale chyba juz wszytskie obrazki widzialam jakie dostepne sa w internecie :/
jakos na nic nie moge sie zdecydować,
w kuchni bede miala brazowo meble raczej ciemne wiec myslałam o jasnej podłodze...ale sie bedzie brudzić
to nic i tak trza sprzatać co dziennie

jakos na nic nie moge sie zdecydować,

w kuchni bede miala brazowo meble raczej ciemne wiec myslałam o jasnej podłodze...ale sie bedzie brudzić
to nic i tak trza sprzatać co dziennie
Oliwieczka
moja mama właśnie "robi" kuchnię![]()
też ciemno-brązowe meble, jasna podłoga, jasny blat....
dzisiaj przywieźli meble, we wtorek kuchnia ma być skończona ;-)![]()
to zrób zdjęcie i pokaż ;-)

Oliwieczka
mysia23
mama dwójeczki
Oliweczka oczywiscie, że nie jesteś... ja też szukałam rad i oglądałam wszystkie stronki z kuchniami..ja mam małe płyteczki 10x10, dokładnie to te bezoweKurczę ie moge się zdecydowac na rodzaj i kolor płytekmam łeb jak sklep od tego oglądania
Mysia a Wy jakie płytki macie w kuchni?...chyba nie jestem zbyt ciekawska...interesuje mnie jeszcze twoja kuchniamoze dodasz jakies fotki?
![]()
Opoczno S.A.
Miałam w planach duże, ale te na żywo tak mi sie spodobały, ze nie mogłam sie oprzeć...
Na podłodze mam z Firmy marconi płytka denim, kolor beige....i jestem suuuuuuper zadowolona...nie są zbyt ciemne, ani jasne, brudu nie widac za szybko..

Polcolorit, Ceramika Marconi, P
Oliwieczka
Oliweczka oczywiscie, że nie jesteś... ja też szukałam rad i oglądałam wszystkie stronki z kuchniami..ja mam małe płyteczki 10x10, dokładnie to te bezowe
Opoczno S.A.
Miałam w planach duże, ale te na żywo tak mi sie spodobały, ze nie mogłam sie oprzeć...
Na podłodze mam z Firmy marconi płytka denim, kolor beige....i jestem suuuuuuper zadowolona...nie są zbyt ciemne, ani jasne, brudu nie widac za szybko..
Polcolorit, Ceramika Marconi, P
ładne te płytki OPOCZNO
te z dzbanuszkami tez mi sie podobają ...dzieki Mysia
reklama
mysia23
mama dwójeczki