reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mój dom, moje mieszkanie

reklama
Kurczę ie moge się zdecydowac na rodzaj i kolor płytek:baffled: mam łeb jak sklep od tego oglądania :sorry2::rofl2:

Mysia a Wy jakie płytki macie w kuchni?...chyba nie jestem zbyt ciekawska...interesuje mnie jeszcze twoja kuchnia:rofl2: moze dodasz jakies fotki?:blink:

dzięki Agusia ...ale chyba juz wszytskie obrazki widzialam jakie dostepne sa w internecie :/:rofl2:

jakos na nic nie moge sie zdecydować,:no:

w kuchni bede miala brazowo meble raczej ciemne wiec myslałam o jasnej podłodze...ale sie bedzie brudzić :rofl2: to nic i tak trza sprzatać co dziennie:sorry2:

Kurczę ie moge się zdecydowac na rodzaj i kolor płytek:baffled: mam łeb jak sklep od tego oglądania :sorry2::rofl2:

Mysia a Wy jakie płytki macie w kuchni?...chyba nie jestem zbyt ciekawska...interesuje mnie jeszcze twoja kuchnia:rofl2: moze dodasz jakies fotki?:blink:
Oliweczka oczywiscie, że nie jesteś... ja też szukałam rad i oglądałam wszystkie stronki z kuchniami..ja mam małe płyteczki 10x10, dokładnie to te bezowe
Opoczno S.A.

Miałam w planach duże, ale te na żywo tak mi sie spodobały, ze nie mogłam sie oprzeć...
Na podłodze mam z Firmy marconi płytka denim, kolor beige....i jestem suuuuuuper zadowolona...nie są zbyt ciemne, ani jasne, brudu nie widac za szybko..:-p:-p
Polcolorit, Ceramika Marconi, P

Oliweczka oczywiscie, że nie jesteś... ja też szukałam rad i oglądałam wszystkie stronki z kuchniami..ja mam małe płyteczki 10x10, dokładnie to te bezowe
Opoczno S.A.

Miałam w planach duże, ale te na żywo tak mi sie spodobały, ze nie mogłam sie oprzeć...
Na podłodze mam z Firmy marconi płytka denim, kolor beige....i jestem suuuuuuper zadowolona...nie są zbyt ciemne, ani jasne, brudu nie widac za szybko..:-p:-p
Polcolorit, Ceramika Marconi, P

ładne te płytki OPOCZNO :tak: te z dzbanuszkami tez mi sie podobają ...dzieki Mysia:tak:

reklama
Oliwieczka, ja mam 10 tych dekorów z dzbanuszkami....one właśnie dodają uroku...nie podobają mi sie płytki typu kolorowe jabłuszka, winogrona itp.

A to kilka fotek z mojej kuchni

widok z salonu

ciąg dalszy

i dalej ściana

teraz mam jeszcze blato-stół...i wygląda to tak...

Do góry