reklama
Befatka1982
Entuzjast(k)a
U nas dzis bylo pierwsze ta ta ta... mniej lub bardziej swiadome ale zawsze(patrzyla na J.i mowila ada dada ta ta ta) tatus napuszony jak paw.

AsiaM
mama czterech córek
Befatka to teraz ją ucz mówić mama :-)
Basia na razie tylko grucha i guga, no i często pochrząkuje
Dzisiaj kilka razy przewróciła się z pleców na brzuszek, nareszcie. Poza tym jak ją kładę na podłodze na brzuszku to robi kilka obrotów pod rząd wokół własnej osi, śmieszna jest
Łóżeczko swoje zwiedza leżąc na pleckach i odpychając się nóżkami od podłoża.
Basia na razie tylko grucha i guga, no i często pochrząkuje

Dzisiaj kilka razy przewróciła się z pleców na brzuszek, nareszcie. Poza tym jak ją kładę na podłodze na brzuszku to robi kilka obrotów pod rząd wokół własnej osi, śmieszna jest

My do pierwszych razów też zaliczamy słówka(pewnie bardziej nieświadome,ale są)-mama,baba
Oprócz tego na koncie-pierwszy lot samolotem(nadzwyczaj spokojny):-)
my tez mielismy pierwsze slowka - bylo i mama i daddy (daddy co prawda w pierwszej kolejnosci ale i tak sie prawie pochlipalam ze wzruszenia

byla tez i pierwsza prawie cala zielona kupa

Marteczka23
Fan(ka)
Ewa Tosieńka śliczniutka a jaka była z siebie zadowolona
MrsF zielona?No cóż koopa nie jedno oblicze ma;-)
A u nas dzisiaj pierwszy raz z poozycji leżącej sama się do siadu podciągnęła i nie dała mi przez to rano pospac już,chyba będzie coraz gorzej jak sama zacznie siedziec:-(,bo wtedy nie chce się kłaśc

MrsF zielona?No cóż koopa nie jedno oblicze ma;-)
A u nas dzisiaj pierwszy raz z poozycji leżącej sama się do siadu podciągnęła i nie dała mi przez to rano pospac już,chyba będzie coraz gorzej jak sama zacznie siedziec:-(,bo wtedy nie chce się kłaśc

reklama
kra
Zadomowiona(y)
Ej! u mnie też tata, ale już mam dwóch synów - nie strasz Stefanna;-)Weronika to się ciesz, bo jak pierwszy "tata" to na synka, hehe;-)![]()
A nim się obejrzysz to "mama" też usłyszysz!
U nas zielone kupki są zawsze po szpinaku z ziemniaczkami, który mała bardzo lubi!:-)
Jersson mi sie chichra do emotikonów

Podziel się: