reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

moja ....cytomegalia

Często mówię jej do uszka że ma ciocie z BB które trzymaja za nią kciuki, a ona co wtedy robi uśmiecha się...
...i sobie myśli: czekajcie, ciotki, niech no mnie tylko stąd wypuszczą, to ja Wam dopiero pokażę, co potrafię :-)

Mona, znów dobre wieści - tak trzymać :-) Ucałuj dzielną Zuzię :-)

reklama
mimo wszystko bardzo dobre wieści! :-)
oby ten paskudny wirus sobie szybko poszedł!!!!!!
a Zuzia podrośnie jeszcze troszkę i będziecie razem w domku :-)
bardzo mocno trzymamy kciuki!

mona- ale sie kochana ciesze.. tak jak pisze biala- malutka poczuje Twoj zapach, bedzie kojarzyla, ze Ty krzywdy jej nie robisz i zacznie jej sie zdecydowanie polepszac.. atmosfera szpitalna nas przeraza, a co dopiero takiego maluszka, u którego wszystko sie dopiero ksztaltuje! jestem dobrej mysli... na wszystko potrzeba czasu, NIE OD RAZU RZYM ZBUDOWANO, ALE WSZYSTKIE DROGI DO NIEGO PROWADZA! pamietaj!!!

Twoja córka tak długo już i dzielnie walczy - nie ma wirusa który by jej dał radę. Dzielne dzieciątko - a my jej nieprzerwalnie kibicujemy :)))

mona - przyznam, że trochę się martwiłam, że tak długo się nie odzywasz, ale na szczęście przynosisz nam wspaniałe wieści! Bardzo się cieszę i myślę, ze z takim wsparciem, jak u nas, MUSI wszystko się udać, tylko potrzeba wam cierpliwości :-)

reklama
Do góry