Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja najbardziej to bylam zadowolona jak juz ta pani zakonczyla wizyty u mnie i wreszcie moglam odpoczacNie bede was zanudzac jak to pranie mi robila jak wylala wode z wanienki w kuchni.Ogolnie moja opinia jest taka ze jak ktos potrzebuje to powinien sie zdecydowac na to co oni oferuja ,mnie ta ich pomoc zupelnie nie potrzebna i mam nadzieje ze drugim razem uda sie obejsc bez kraamzorg:-)
ASTRID piszesz ze mosilalas zaplacic za kraamzorg czyli te godziny kiedy puscilas te kobiete do domu a podpisalas ze byla u ciebie tez zostaly ci policzone.No nie wiem czy ona to taka uczciwa...
. Nawet jakby, to co mi tam te 2 godziny w tą czy w tą.
. Ogólnie, to fajna sprawa. Szczególnie, jak się jest samemu w ciągu dnia. Jakbym pewnie miała jeszcze jedno dziecko, czy psa, to by taka się nimi zajęła. Tak, to za wiele do roboty nie miała.
. Mi to zgrzewa mówiąc szczerze. Nie kosztuje to milionów, więc co mi tam.
. Zatem... z radością na ustach oddam kasę Kraamzorgowi, jak do mnie zapuka listonosz z rachunkiem.