reklama

Moje bebe bedzie mieć na imie.....??

reklama
Mi się też Hubercik podoba, ale mamy już huberta w rodzinie w dodatku z takim samym nazwiskiem jak my... więc nie będziemy dublować.
Na razie jest Oliwier... od samego początku, chyba w 5 czy 6 tygodniu wymyśliłam to imię i chyba tak zostanie. Rzadkie, niespotykane.

Mnie się Borys też podoba, ale nasi znajomi od samego początku mieli mieć Borysa, więc to imię jest zarezerwowane. Choć z drugiej strony, jak na razie mają dwie dziewczynki i nie wiem, czy kiedykolwiek ten Borys się pojawi...:)

Niunia gdybym miala synka to też miał być Mikołaj :-) U nas będzie córeczka i miała być Hania. Ale moi rodzice mówią, że staroświeckie. I w sumie tak jak Hania brzmi ładnie to Hanka, Hanna czy Haniuta już nie :dry: Wczoraj podjęlismy decyzję,że będzie Natalia. Mój tata mi zaproponował i ja też chciałam ale mój mąż uważa,że skoro jest jedna Natalia w rodzinie to juz głupio. Ale samo mu to imie przyszło ostatnio do głowy i tak zostało :-D

Powiem Wam,że teraz jest tyle popularnych imion dla dziewczynek, że wszystkie wymarzone odpuściłam. Miałam mieć na 100% Lenkę, ale ile tych imion teraz jest :no: Tak samo Zuzi, Julki, itp..

Ati - Hania to super wybór, Natalii jest straszny wysyp no i w sumie głupio tak, że już w rodzinie imię występuje :dry:

możesz mówić Haneczka, Hańcia, Hanutek jest do wyboru do koloru :-D

kurcze tak piszecie o tych Lenkach ze popularne :dry:...a u mnie w okolicy i u synka w przedszkolu to może 2 widziałam ...za to Nicola króluje w piaskownicy hihihihih

A Oliwier tez bardzo popularny...wśród znajomych i rodziny mam 5...a w przedszkolu w grupie mojego synka jest 3 :-D

reklama
kinga Szymusiów czasem widuje na placu zabaw a w przedszkolu Domel ma w grupie jednego :-D:-D:-D
Borysków znam 2 ...ja walczyłam przy Dominiku o Borysa lub Bruna a tatuś za Boga nie chciał :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry