reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Moje bebe bedzie mieć na imie.....??

reklama
Moj synus jest Marcello ,ja go wolam Marcel albo Masio i to jest najgrzeczniejsze i najlatwiejsze dziecko w obsludze z calej mojej bandy.

Ja odkąd dowiedziałam się,ze mam drugą dziewczynkę,zaczyna za mną chodzić Małgosia...
Wczesniej miała być Laura,Lilianka lub Weronika

ja mam na drugie Małgosia :) więc polecam hehe
niunia ja tam wolę polskiejsze imiona ;-) choć nie powiem że imię ciekawe :tak:
a Kamil to mój siostrzeniec, gagatek fajniusi :) i wszyscy wołają na niego Tamilet bo jego starsza siostra tak go woła :-D

agadaria - Małgosia super :tak: znaczy "perła" :-D

to wiem:))))
tylko u mnie Małgoś w rodzince sporo...w tej najbliższej:moj siorka to Gosia,siostra mego tez tez Gosia:)
nie mówiąc że w pracy to co druga Gosia albo kasia:)))))

ale mnie sie jakoś tak strasznie zaczyna podobac to imie....

reklama
Wyobraźcie sobie że najpopularniejsze imię dla dziewczynki z ostatnich lat to Kasia :baffled::baffled:... a ja znam tylko jedna mała Kasię - córke koleżanki

...za to Nadii i Nicoli w piaskownicy całe tłumy :-)

Domel miał być Łucją...i dużo naszych znajomych woła na niego Lucek :-p:-p

...a teraz miała być Lenka :sorry2:

Do góry