reklama

moze galeria brzuszkow ??

reklama
A masz cały czas taki czy np jak się najesz to Cię bardzo wzdyma? bo mnie czasem baardzo wzdyma aż skóra boli :/ a takie gazy są że .... i wtedy wszystko, całe powietrze schodzi...

edit: ale chyba do maja jakiś wielki już nie urośnie, nie? że nagle dostanie tempa i zacznie być typowo ciążowy?

A masz cały czas taki czy np jak się najesz to Cię bardzo wzdyma? bo mnie czasem baardzo wzdyma aż skóra boli :/ a takie gazy są że .... i wtedy wszystko, całe powietrze schodzi...

edit: ale chyba do maja jakiś wielki już nie urośnie, nie? że nagle dostanie tempa i zacznie być typowo ciążowy?
No nic nie jest powiedziane.
Ja taki brzuszek jat Ty miałam do końca 7 miesiąca ,a potem z dnia na dzień był większy i tyłem w tempie błyskawicy.
Ja siadałam to brzuch równo z kolanami miałam ,ale Klaudusia wielka była ,więc dziwnego ;-):-):-).

Dziewczynki wszystkie brzusie przeurocze .Tylko podziwiać .:tak::tak::tak:

no własnie asma racje ja w pierwszej ciazy mialam na poczatku 7 miesiaca taki
aaa.jpg

a za dwa miesiace taki
HPIM4453.jpgwiec troche się powiekszyl
pamietam ,żę w ostatnim miesiacu z dnia na dzień sie powiekszal

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry