reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

moze galeria brzuszkow ??

reklama
E tam wszystko zależy od skóry ...
Można smarować 3 x dziennie i jak mają być rozstępy to będą .
Można nie smarować wcale i jak ktoś ma ich nie mieć i ich mieć nie będzie.
Moja mama urodziła 4 dzieci ,nie smarowała się niczym ,a rozstępów nie miała nawet 1 :rofl2::rofl2::rofl2:

E tam wszystko zależy od skóry ...
Można smarować 3 x dziennie i jak mają być rozstępy to będą .
Można nie smarować wcale i jak ktoś ma ich nie mieć i ich mieć nie będzie.
Moja mama urodziła 4 dzieci ,nie smarowała się niczym ,a rozstępów nie miała nawet 1 :rofl2::rofl2::rofl2:

Całkowicie się z tobą zgadzam wszystko zależy od skóry mam koleżanki które smarowały i tymi strasznie drogimi kosmetykami i tak mają mnóstwo rozstępów a inne niczym nie smarowały albo po prostu normalnie skórę nawilżały i nic nie mają.

dokłądnie tak jest z tymi paskudnymi rozstępami że zbytnio na nie wpływu nie mamy niestety.... ale ja smaruję często ponieważ wolę chociaż próbować na wszelki wypadek niż pluć sobie potem w brodę że może jak bym się smarowała to by nie wyszły.... na noc smaruję oliwką tą w żelu a rano elancylem jak na razie żadnego rozstępu ale nie ma co się cieszyć bo do końca jeszcze 9tyg

I ja się podpisuje pod tym-wszystko zależy od skóry. Ja w pierwszej ciązy smarowałam się bardzo sporadycznie,rozstępy wyszły mi dopiero 2 tyg po porodzie a było ich malutko i słabo widoczne. Teraz tez smaruje się rzadko i póki co rozstępów brak :)

To ja 28tc i mój Babol wg USG 29tc

DSCN3846.jpg

reklama
Do góry