reklama

moze galeria brzuszkow ??

Oj tak sesje brzuszkowe są świetne:tak:
Ja też mam chęć na sesję, ale jak patrzę na siebie w lustrze to mi się odechciewa. Ostatnio coś bardzo krytycznie do siebie podchodzę...

reklama
pieszczoszka super brzusio:tak:
Mi zrobi taka sesje mojej siostry chlopak:tak: Jego hobby to fotografia,a po za tym czasami jezdzi na wesela,stodniowki i inne imprezy fotografowac:tak:

pieszczoszka ale wielki brzusio!! :-)))) ciekawam czy z takich duzych brzusiow duze dzieci wyskakuja choc podobno nie ma reguly.
Ale masz mejk up :-) na codzien sie tak malujesz?

SI859408.jpg

A oto 31 tydzień ciąży mojej córci. W brzuszku mieszka moja wnusia Julia.

gosiaczek spory domeczek ma Juleczka :-) śliczny brzunio!!!:-):-):-):tak:

ojjj sesja to i mi się marzy... może coś wykombinuję... :sorry2::-D

Fakt, spory brzusio i chyba całe 15kg co Natalia przybrała własnie w brzuszek poszło a rozstępów jak widać na szczęście brak i oby tak zostało.
A co do sesji to bardzo fajny pomysł, super pamiątka tego wyjątkowego okresu w życiu kobiety.

mam nadzieje ,ze wlasnie nie ma reguły co do wielkości brzucha he... nie wiem czemu akurat mi tak szybko rośnie i jest aż tak wielki .. moze temu ,że startowałam z lekką nadwagą?!

Co do make upu to hehe nie maluje sie na codzien tak mocno( w ciazy to praktycznie wcale no chyba ,ze wychodze gdzies). Akurat testowałam cienie które wygrałam na allegro a tam same takie jaskrawe kolory ahh

Gosiaczek twoja córunia ma fajny brzuszek ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry