reklama

moze galeria brzuszkow ??

Pieszczoszka wydaje ci sie, kazdy brzusio jest inaczej ułozony. Niektorzy maja taka pileczke inni bardziej rozlany badz spiczasty. A zdjecia nie oddaja tego jak wyglada na zywo. Pociesze Cie tez mam sporawy przynajmniej tak mi sie wydaje patrzac na inne brzuszki :confused:

reklama
Pieszczoszko tak jak Olisia pisze to zalezy od roznych czynnikow. Ja tez zaczynalam od nadwagi w tamtej ciazy a brzuch mialam malutki, wszyscy sie dziwili ze P. urodzil sie z waga normalna 3,300.
A zdjecie tez nie oddaja wielkosci...
Mnie moj tez wydaje sie ogromny a kazdy mowi, ze mam maly... Teraz na pewno mam bardziej widoczny jak w tamtej ciazy bo szpiczasty, wtedy rozlewal sie na boki mojego duzego tylka ;))

wielkość brzuszka nie ma nic wspólnego z wielkością dzidziusia:tak: moja siostra miała ogromny brzuszek a mały urodził się z wagą 2800g więc malutki był a brzuchol taki jak by się tam bliźniaki chowały:-)

Pieszczoszka wielkosc brzucha jest uwarunkowana iloscia wod plodowych ktore u kazdej kobiety sa w innej ilosci.Im wiecej tym lepiej dla dziecka bo ma wiecej swobody.Laura ma po prostu luxusowy apartament.Moja Sarka jak to dzisiaj polozna stwierdzila jest chyba przyklejona do kregoslupa zal mi jej ze tak sie musi sciskac a moj maz powtaza ze jestem wyrodna matka bo nie dosc ze ciasno to jeszcze do gory nogami.

Zgadzam sie z Suse. V tez miala duzy apartament,przez moje wielowodzie,a teraz Leo sie cisnie-co odczuwa cale moje cialo :sorry2:

Wszystkie brzuszki ciazowe sa sliczne!

My 32t.6d.
32t6d.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry