reklama

moze galeria brzuszkow ??

reklama
Dzieki dziewczyny!
Suse wystrzelil strasznie, az sie boje co bedzie pozniej... mam 97cm jak sie najem;)
fiore to jest brzuch 2 miesiace przed porodem?! toz to jak wzdecie wyglada, szok!! ja tez chce taki!!

Ollena ale masz śliczny, gładki brzusio, super!:-D

Fiore - nie dziwię się, że Twój Leo tak boleśnie się rozpycha - ma tak malutkie mieszkanko, że aż dziw, że się mieści :-D masz naprawdę super zgrabny brzuszek :tak:

No wlasnie...a ja Wam zazdroszcze Waszych-naprawde,chociazby z powodu tego odpowiedniego miejsca dla bebe:zawstydzona/y:Wciaz mam dziwne wrazenie,ze Leo wcale sie w nim wygodnie nie czuje...takie poczucie winy mam (hormonalne?):zawstydzona/y:Wczoraj bedac z V w szpitalu,byli w szoku jak powiedzialam ze to 8msc,mysleli od poczatku(lekarze i pielegniarki+babka z sali),ze to dopiero 4:zawstydzona/y:Ale co ja moge na to poradzic?:-(
Zreszta pocieszam sie,bo Carmella ma malutkie brzunio ;-)

dziewczyny super brzuszki :-) ollena ja mam juz 106 cm i to bez najedzenia :-D

oto ja 30tydz6dzien HPIM5565.jpg

a tu dzisiaj 33tydz2dzienHPIM5567.jpg

przepraszam za moja sexi pizamke na 1 zdjeciu :-D:sorry: ale to tak wtedy bylo z rana robione :sorry:

reklama
ale z was zgrabniochy:-D same brzuszki tylko;-) Zazdroszcze !!!! Ja to cała się zrobiłam wielką ...:-(
A zawsze mi się marzyło żeby być szczuplutką w ciąży i tylko wystający brzuszek...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry