• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

moze galeria brzuszkow ??

reklama
Dzieki dziewczyny!
Suse wystrzelil strasznie, az sie boje co bedzie pozniej... mam 97cm jak sie najem;)
fiore to jest brzuch 2 miesiace przed porodem?! toz to jak wzdecie wyglada, szok!! ja tez chce taki!!

Ollena ale masz śliczny, gładki brzusio, super!:-D

Fiore - nie dziwię się, że Twój Leo tak boleśnie się rozpycha - ma tak malutkie mieszkanko, że aż dziw, że się mieści :-D masz naprawdę super zgrabny brzuszek :tak:

No wlasnie...a ja Wam zazdroszcze Waszych-naprawde,chociazby z powodu tego odpowiedniego miejsca dla bebe:zawstydzona/y:Wciaz mam dziwne wrazenie,ze Leo wcale sie w nim wygodnie nie czuje...takie poczucie winy mam (hormonalne?):zawstydzona/y:Wczoraj bedac z V w szpitalu,byli w szoku jak powiedzialam ze to 8msc,mysleli od poczatku(lekarze i pielegniarki+babka z sali),ze to dopiero 4:zawstydzona/y:Ale co ja moge na to poradzic?:-(
Zreszta pocieszam sie,bo Carmella ma malutkie brzunio ;-)

dziewczyny super brzuszki :-) ollena ja mam juz 106 cm i to bez najedzenia :-D

oto ja 30tydz6dzien HPIM5565.jpg

a tu dzisiaj 33tydz2dzienHPIM5567.jpg

przepraszam za moja sexi pizamke na 1 zdjeciu :-D:sorry: ale to tak wtedy bylo z rana robione :sorry:

reklama
ale z was zgrabniochy:-D same brzuszki tylko;-) Zazdroszcze !!!! Ja to cała się zrobiłam wielką ...:-(
A zawsze mi się marzyło żeby być szczuplutką w ciąży i tylko wystający brzuszek...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry