reklama

moze galeria brzuszkow ??

reklama
Ooo widzę, że ktoś mnie obgadywał :-D:-D:-D mój brzuch jest ogólnie dziwny, raz płaski, raz wydęty, raz szpiczasty a raz okrągly:D

no i nikt mnie w kasie nie przepuści :(:( hahha

edit: fiore, miałaś chyba wyćwiczone mięśnie brzucha przed ciążą, nie? bo widać, że dobrze trzymają

Carmella pokaz ten brzuszek bo przeoczylam a nie wiem o czym mowa ;)

A reszta szok.. w ogole brzuchow nie macie!

A mnie wszyscy mowia, ze w tamtej ciazy mialam malenki a teraz rosne bardzo szybko... ja sie boje o wage malucha :(

Miesnie brzucha tez wycwiczone i mam nadzieje, ze dzieki nim flak szybko zniknie po porodzie..

29tydzień kiedy nie miałam żadnych wzdęć więc sam ciążowy
Moje zdjecie 10-tile.jpg

i chyba z wczoraj 31 tydzień ze wzdęciami.

P1350540.JPG

jutro porobię jakieś zdjęcia brzucha to też wstawię:)

carmella brak mi słow ...co ja mam ci niby napisac :confused2::confused2::confused2: chyba znowu sie powtórze ...ja tam zadnego brzuszka ciazowego nie widze:eek: :sorry: ciaze urojona jak nic :-D:-D:-D ciekawe jaki bedziesz miala przed samym porodem:-)
p.s. no moze jest odrobinke wiekszy niz poprzednio:-)

to zalezy też jak się P ułoży:) jak wypnie się albo jest np przy skórze brzucha to widać taki zarys jej iwtedy brzuch wystaje:) jak zjem to od razu mnie wypycha ale to samo powietrze bo nacisnę brzuch i jest taki miękki jak poduszka... ona najczęściej jest przy kręgosłupie dlatego ciąży nie widać :P chociaż ostatnio woli być przy brzuchu no i wtedy widać:D

edit: a macica uciska mi wszystko w środku więc rozrasta się nie na zewnątrz tylko do środka i do góry, więc może to też przez to

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry