przy pcos nie kieruj się testami owu bo są joemoarodajneA druga sprawa to też mnie zastanawiają te bóle zapowiadajace okres...były w tym czasie co miała wystąpić miesiaczka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
przy pcos nie kieruj się testami owu bo są joemoarodajneA druga sprawa to też mnie zastanawiają te bóle zapowiadajace okres...były w tym czasie co miała wystąpić miesiaczka
Też mam pcos i te testy wtedy potrafią kłamać. Ja mam cykle bezowulacyjne a potrafiły pokazać owulacje. Chodziłam do gin na monitoringNo to jeżeli mi się Poprostu spóźnia to też by było okej, w sensie że wiem że napewno owu była później niż w lutym bo na podstawie testów owulacyjnuch widziałam (o ile w moim przypadku były ok) ....wolałabym Poprostu wiedzieć na czym stoję![]()
No test negatywny bo może wszystko było później i dlatego. Bynajmniej do dzisiaj miałam taka teorię, bo ja wpisałam w necie w kalkulatorze dni plodnych wszystko właśnie na podstawie tego pozytywnego testu owu, to idealnie się zgralo, że tydzień temu te bóle o których pisałam to mogła być implantacja A nie zbliżająca się miesiaczkaJa zaszłam z 6 mm , lekarz ostrzegal ze ciąża moze sie nie utrzymać ,a terwz corka ma 2.5 roku , ale skoro testy negatywne ,to raczej nie ciaza ,możesz isc na bete dla pewności, mi test wyszedł w dniu @
Nic nie bierz bez konsultacji z lekarzem.To co proponujecie? Zacząć brac tą luteine na wywolanie miesiaczki? Szczerze mówiąc czytałam o tym że testy owu mogą kłamać przy pcos ale myślałam że jak ja mam podejrzenie tylko tego A cały cykl wychodzą negatywne dopiero bliżej owu są pozytywne, to pomyślałam że warto im zaufać![]()