Hejka!
My dziś znowu na sankach i padam na pysk!
Byliśmy dziś z Maksem u pediatry i dostał skierowanie do ortopedy na iksy na nóżkach i do laryngologa, bo strasznie się ślini... Na szczęście obu lekarzy uda nam się załatwić jutro :-)
Nickie Też marzę o 4 godz ciągiem snu... Chciałabym chociaż raz w miesiącu przespać całą noc
U nas codziennie sanki, wózek odpada mimo dużych kół, bo takie zaspy, że miejscami 1,5m śniegu...
Myśmy chcieli w przyszłości budować dom, ale teraz nawet pewna nie jestem czy będziemy razem... A mieszkanie w którym mieszkamy z rodzicami i tak jest na mnie zapisane, więc zawsze będziemy mieli się gdzie podziać
Eliza nas tu ganiasz, że mało piszemy, a Ty co? Też mało-pisemna jesteś
Graz u nas też święta będą bardzo skromne. Zawsze kupowałam pełno słodyczy i prezentów, a w tym roku nie kupiłam nic ze słodyczy, a prezenty tylko dla chłopców i chrześniaka... Jakoś nie cieszą mnie te święta, bo mamy takie problemy finansowe, że o niczym innym nie mogę myśleć
Rusałko Maks zaczął chodzić koło 13 miesiąca, także jak Oluś się urodził, to miałam noworodka i niechodzącego niemowlaka – oj było ciężko....