Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tzn mamy tylko nowe lóżeczko i Mili się w nim przyzwyczaja spać, ale gdzie reszta? a wiecie jak o jest chciałabym jeszcze tysiąc innych rzeczy przygotować przed porodem (jak np porządek w garderobie) i w sumie nie wiem za co sie zabrac tym bardziej że dostępny czas baaaardzo ograniczony, ale ambitny plan jest że do końca tygodnia wszystko przygotujęi w ramach tego planu zrobiłam rekonesans w Milenkowych ubrankach i zniosłam (no mąż) pudła z malusimy ubrankami teraz je przejrzeć, wyprać , wyprasować, dokupić braki, dokupić trochę innych drobiazgów (ręczniki, pampersy, kosmetyki itp) przygotować swoją torbę do szpitala w piatek na wizytę do ginka, c we wtorek wizyta u fryzjera co by ładnie na porodówce wyglądąc ;-) a w środę na porodówkę hahah taki jest plan trzymać kciuki by sie udał

a tu z maluchami w święta na spacerku

:-)
a mochery to w parku zaczepiaja mnie i truja ze mi to napewno ciezko strasznie z dwojka tak malych dzieci jest ehhh.. az sie spacerow odechciewa zaluje ze nie mieszkam w jakims wiekszym miescie....