Hej!!!
Co do wieku - jak widać po suwaczku – w maju skończyłam 25 lat, ale ani się na tyle nie czuje, ani nie wyglądam
U nas mała rewolucja – obcięłam Olkowi smoczek!!! Wczoraj rano, jakoś tak mnie naszło. Obcięłam, dałam mu, wziął do buzi... wypluł i powiedział BLEEEE

cały dzień bez smoczka. Trochę marudził, ale smoka nie chciał. Najgorzej bałam się nocy. Ale wieczorem Oluś zasnął bezproblemowo i spał ciągiem do 4.44. Potem się obudził i zaczęliśmy dzień :/ Nie było źle, choć po 11 padł na godzinkę

Potem dzień zniósł dzielnie. Wieczorem jak go położyłam to był problem z zaśnięciem, nie płakał, ale marudził chyba z 40min. No ale chwilę przy nim posiedziałam i zasnął bez smoka

Trzymajcie kciuki za nockę i aby pobudka była najwcześniej o 6
Rusałko bardzo współczuję Mateuszkowi.
Myślę, że to normalne, że tak wybrzydza z jedzeniem. To taki etapy – u nas goszczą od jakiegoś roku

Maksiowi przez pierwsze pół roku życia ropiały oczka, no i skończyło się na płukaniu kanalików

dwukrotnie
Livastrid gratuluję następnego zęba
Nickie współczuję bardzo wypadku!!!! Wyobrażam sobie Twój strach!!! Na szczęście nasze chłopaki to twardziele

U mnie jest identycznie – WSZYSCY się dziwią, ze Olek taki żywy i nawet sekundy nie usiedzi.... a w wyścigach, to bije Maksia na głowę!!!
co to za kryzys w przedszkolu? Zostawiasz go samego tam czy jeszcze z nim zostajesz?
100 lat na 8 miesięcy Aśki

myśmy żadnych nauk przed ślubem nie mieli – wystarczyły zaświadczenia ze szkoły. Byliśmy tylko pogadać z księdzem, który miał udzielać nam ślubu, ale to dlatego, że to dobry znajomy mojego A....
Magdo ja teraz nadrabiam oglądanie filmów, bo tak naprawdę to przez 3 lata nie miałam na to czasu, siły, ani ochoty

też zawsze myślałam o styropianie na ścianach albo gąbce, ale mi przeszło

Nad Maksiem zawsze skakałam, dmuchałam i trochę strachliwy i beksa jest, a Oluś to prawdziwy macho

cieszę się, że ty się lepiej czujesz i ze oczka Młodego w lepszym stanie
Liza kurcze ja mam antywirusa, ale nic mi nie wariuje
idę pomalować paznokcie, bo jutro zebranie w przedszkolu