Witam

Dziś juz jestem w formie , położyłam spac mikusia i nadrabiam!
Martaik ja z cc nie pomogę całą trójke rodziłam sn

Co do pokoju i dzieci to moje do 1 roku byli w naszym pokoju, a do 6-7mies nawet w naszył łóżku ;-) potem przenosiny do swoich pokoi i teraz jest tak ze Hania spi sama w swoim, a chlopaki od 2tyg śpią razem w jedynym, Miki jak sie budzi w nocy z placzem czasem to Daniela nie budzi o dziwo, i odwrotnie tak samo dziala ;-)
Nickie i jak rozmowa?
szóstkowa mama
podziwoam cie choc ze starszakami to juz masz luzik pewnie, jedynie masz wieksze problemy ale juz z innego pudełka niz z tymi maluchamy jak my mamy ;-)
A suwaczków wiecej nie wstawisz bo masz zdjęcia, jesli wezmiesz zrobisz sześc suwaczków ale bez zdjęc to ci wejdą wszystkie :-):*
magda wspolczuje upadku młodego! i kciuki trzymamy!:*
Julisia zazdroszcze pójscia na walke!!! my w sobote tez przed tv bedziemy, ale nie zmaierzamy nic placic, bo sorry ale 40zl to duzo za duzo ;/ i obejrzymy wersję z niemiec za darmo

pewnie slyszałyscie o tym ze nie bedą kodowac kanału RTL na walke i puszcza normalnie
Emilia zdrówka!
na-tuska a czemu taka dieta?
Maks_olo hej ho? jak u was?????
Chyba wsio.... <mysli> ;-)
Dzis Hani do szkoly nie puscilam (a ile placzu bylo przez to

) bo jest troszke chora i postanowilismy z M ją przez te 3 dni podleczyc

dostaje w s szkole obiady z GOPSu za darmo i zjada wszystko, do tego dostaja serki badz batoniki wiec juz w domu tylko sniadanko i kolacje jadla a zajecia ma od 8 do 13:30 codziennie pórcz środy

wtedy ma do 13

mała róznica, ale jedno dziecko mniej w domu i tak dzien szybko leci ze niewiem kiedy ogarniam wsio a juz trzeba po nią jechac itd. Ale najwazniejsze ze jej sie podoba i ma juz tam kumpelkę -Julkę

obie cwaniary takie wygadane ;-) dobrały sie mówie Wam!

Miki połozony spac, zaraz lece obrac ziemniaki na obid i bedą z kurczekiem i jakąs surówke zrobie do tego ;-)
Pogoda do bani aleee... od jutra ma byc lepiej! oby!!!