Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a jak Jasiek, zdrowy już?
milenka ostatnio też się zainteresowała naszym gotowaniem i dzielnie mi towarzyszy w kuchni, staje na krześle przy mnie i miesza w garnkach w zeszłym tygodniu np. jedliśmy posłodzoną pomidorówkę:-) ostatniu u nas też każda wizyta w parku kończy się wózkiem pełnym kasztanów
pochwal się waszymi jesiennymi dziełami - uwielbiam takie prace domowe, nie mogę się doczekać aż moje dziewczyny będą takie robić, na razie zrobienie kasztanowego ludka skończyło się rozłożeniem go ponownie na części pierwsze ;-)
ale i tak jestem bardzo zadowolona z zakupów. Gratuluję bardzo ale to bardzo śmigającego Kubusia!!! fajnie Ci z tym nordic walkin, a jeszcze fajniej z niezapowiedzianą "degustacją" takie są najlepsze
jak mi czegoś takiego brakuje
taki kaszel niestety jest paskudny bo może się długo utrzymywać i strasznie wymęcza, zdrówka i buziaki dla Kacperka
powodzenia w diecie, trzymam mocno kciuki za wytrwałość, wóczas efekty z pewnością będą. ja ostatnio jak sobie zrobiłam 3 dni bez słodyczy to od razu kilo mniej na wadze było:-) ale długo bez nich nie wytrzymałam;-)
w zeszłym tygodniu W w delegacji, ten też siedzi w wawie, następny znowu i tylko na weekend przyjeżdża
smutno mi tak zwłaszcza wieczorami, bo w dzień to zawsze gdzieś poleziemy;-)

wczoraj sie pozegnala z nami ;-)