Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Jak dziewczyny pójdą spać to sobie Reddsa wypiję za obronę, ale niestety sama bo mąż w pracy, a potem wychodzi z kolegą na piwko. Umówił się już dawno temu i nie miałam serca mu zabraniać
, ale ja za to szaleję w sobotę 
I teraz z tym drineczkiem zasiadam na fotelu i czekam az pani w telewizorze powie,ze wygrałam 50 banieczek
bo lekarz mówi ze nie może podjąć leczenia Martynki dopóki mój były mąż nie zrobi badań na wysokość holesterolu,bo niewiadomo może niunia ma dziedziczne po nim wysoki holesterol to wtedy beżsensu wciskanie jej leków,tylko zastosować dalej tę diete co ma do tej pory.A mojego b m to prosic można i na złośc nie robi tych badań w listopadzie mam sprawe o skierowanie go na te badania więc mam nadzieje,że chociaż sedziego posłucha,aga27g mojej siostry synek miał podobne problemy z nóżkami,to zaczeło się gdy miał 4 latka pewnego razu szła z nim na spacer a on jej upadł i powiedział,że nie ma siły isc bo go tak nóżki bolą,ale popołudniu mu przeszło i wieczorem normalnie położyli sie spać ,a rano jak siostra budziła go do przedszkola,żeby wstał to mały mówi ze nie moze ruszyc nóżkami i rekami,siostra szybko pojechała z nim do szpitala w inowrocławiu,tam czekała ponad 5 godz na przyjęcie bo lekarza nie było,a jak w koncu sie zjawił to stwierdził,że on takiego przypadku nie miał i przetransportowali go do szpitala do bydgoszczy i tam leżał ponad 2 miesiące,i lekarza tam stwierdzili,że ten paraliz i ból nózek to ucisk jakiegoś nerwu,i teraz jezdzi z nim co 3 miesiące na jakieś renosanse i tomograf.a tu w inowrocławiu chodzi 2 razy w tyg na rehabilitacje,chociaż cały czas nażeka troszke na nózki,nawet w zerówce wiecej siedzi niż się bawi z rówieśnikami. takze lepiej moze ić za wczasu do lekarza rodzinnego po skierowanie na badania ,czy też może na tomograf z malutkim,zebyś była spokojniejsza ,bo może twój synek tylko ma taki kaprys, jak to dzieciaczki.na-tuska witaj w klubie ja równiez nie wygrałam w totka
na bycie milionerkami.Ale dzis mam lenia pomysłu na obiad brak