Hej dziewczyny.I ja sie melduję.Dziś byliśmy z Kubą na bad.słuchu (logopedka zaleciła) i wyzło,ze w lewym uchu cos nie tak i mamy zrobić badanie we snie,ktore jest dokladniejsze.Generalnie nie bardzo sie tym przejelam,bo czuje,ze jest ok,ale zrobić zrobimy,zeby byla pewnoć.Kumpela robiła corce i wyszło w tym I bad.,ze mala jest głucha a w tym we śnie,ze jednak wszytko ok.Podobno często,gęsto szwankują im te aparciki do pomiarów.No i oczywiscie termin na bad.dopiero na grudzien

ehh...
Julisia-trzymajcie się dziewuszki!!!Szybkiego powrotu do domku!
na-tuska-candida to taki drożdz,ktorego ciężko wytepic z organizmu i wlsnie m.in.objawia sie u dzieci czestymi,luźnymi kupami.Jak bylam w ciazy z Wiktorem w wymazie mi wyszla candida i tak sie zastanawiam czy chlopaki nie maja tego po mnie?Sprawdza sie to robiąc bad.kału lub wymaz z nosa.,ale trzeba robic to bad.konkretnie pod wystepowanie candidy,bo w ogolnym nie wyjdzie.
Kupuj synkowi biegówkę i niech śmiga.Ty masz tyle energii,ze starczy Ci jej jeszcze do ganiania za nim po osiedlu z Emilka na plecach;-)
Anka-witam Cię serdecznie i powtarzam slowa dziewczyn,ze dasz radę!Cofnij się kilka m-cy wstecz w wątkach i poczytaj o moich obawach.Przerazona byłam baaardzo jak tu trafiłam w II ciąży!Dziewczyny podtrzymywaly mnie na duchu i powiem szczerze,ze nie jest AŻ tak źle,ale są chwilę kryzysu.No ale w koncu kto ma dać jak nie my?;-)Co do wózków to kopalnia wiedzy jest wątek ich dotyczący.
Nickie-oby te pozostałe zębole powyłaziły Asi bezboleśnie!Kubie brakuje jeszcze "5"-mam nadzieje,ze tak jak pozostałe pojawią się bezobjawowo
Liza-a co robiz z maluchami w dniu wesela?Miki u mamy a reszta?
Spadam do wanny kochane.Miłej nocy