Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a już liczyłam na spacerek ...
Z karmieniem nie pomogę, bo ja musiałam odstawić, żeby zajść w ciążę ;-) teraz jeszcze karmię i @ ani widu ani słychu ...

moi też byli duzi, ale w wieku 6 miesięcy wazyli coś ok 9kg, a potem przystopowali.
chciałabyś sobie wstawić jakiś trzeci 

rozpędzasz się ;-)
wiec narazie spokojnie mozesz karmic :-)
jeżeli nie ma żadnych przeciwskazań (np. plamień bo to ponoć częste przy karmieniu piersią w czasie ciąży) to jak najbardziej możesz karmić, najlepiej zapytaj się ginka na najbliższej wizycie. ja karmiłam Mili przez 4 miesiace ciąży i pokarm sam mi zanikł (ale ja miałam cały czas problemy z pokarmem a ciąża nasiliła to).Czy któraś z was karmiła piersią będąc w ciąży? Ja nie wiem jak to rozwiązać i czy nie zaszkodzę bąbelkowi... a jednocześnie nie chcę małej mleczka odbierać. Chyba muszę się dzisiaj lekarza spytać.
m.
u nas niestety też będzie bez spacerku :/mam już dość ciągłego siedzenia w domu, dziewczyny zresztą też.U nas niby miało być cieplej, a jest -16a już liczyłam na spacerek ...
Sencilla, Liza ... coraz bardziej podobają mi się Wasze 'trzecie' suwaczki![]()
zazdraszczamy ;-) jak zdrówko?zaraz lecimy na spacer,wreszcie;-)
my wołamy na Milenę - Mili, Miluś, Milunia lub Milka (najczęściej) a ona na siebie woła Mimi :-)julisia - mila to piękny skrót, bardzo mi się podoba. i sto lat zyczę maluniej.
my mowimy na naszą Hesia, lubię skróty.
ja to raczej włóczykij jestem ale swój domek zawsze ciągnieJulisia - to prawda, w domu najlepiej ;-) ja też jestem domatorką ;-)