Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

nienawidze takiej pogody
dzieciaki mają maruda a ja nie do zycie przez brak słońca 
OlaI wiatajnie bedzie tak zle
w koncu jestesmy kobietami ;-) z jakiej czesci Polski jestes?

"Na wspolnej" nie ogladam.Z seriali to tylko "przepis na zycie"-ale to tylko ze wzgledu na Szyca

Dzieki za przepis na pomidorki!
Jedyny plus jest taki,ze oprocz porzadkow w domu nic nie robię.Cista nie pięke,bo tesciowa zawsze robi z 5 i pozniej rozdaje.salatki nie zrobię,bo musialabym ja upichcic jutro i do świat by nie wytrzymała.Myslalam,zeby upiec jakies ciastka,ale dam sobie spokoj.Kupię jakies w sklepie i juz;-)Mamie tylko obieclama,ze zrobie jej salatke warzywna-jutro sie za nia wezmę.

hehehe

zupki dzieciakom tez tak robie, jak mam jakąs to do śłoików i potem mam np jak mi sie gotowac nie chce albo na dziełce jestesmy 
jak juz cos fajnego jest to cena jak z kosmosu
tak szybko niszczy buty ze nie opłaca mi sie kupowac za fortune
musze sie pochwalic WAm ze moje dzieci były tak grzeczne w tych milonach sklpeów ze az w szoku jestem
Filip płacil w sklpei, odnosił koszyki itd - nie moje dziecko
jak wychodzilismy z kazdego z sklpeu to gadał "dziekujęmy Pani"
nawet jak nic nie kupilsmy 
Witaj! Jak się nudzisz to poczytaj, jak myśmy panikowałyCześć dziewczyny:-)
Moge się przyłączyć?
Podobnie jak Wy będę miała dzieci z małą różnicą wieku-obecnie córcia Julcia ma 7,5m, ja jestem w 2 miesiącu ciąży.
Obawiam się jak to będzie, jak sobie poradzę ze wszystkim-narazie czarna magia.
No właśnie nie wiem czy to przedszkole, czy pogoda.... Wczoraj gorączka, ale dziś brak gorączki, szalał i się dobrze czuł, więc zarządził, ze on chce do przedszkola....maks-olo zdrówka dla Maksia, szybko go dopadło ;/
To już na-tuska musi się zorientować czy u niej takie przywileje sąMaks_olo zdrówka dla Olusianie każde przedszkole przygotowuje jedzonko dla alergików i dzieci z innymi dietami, to zależy od przedszkola. przykładowo u nas we wrocławiu jest tylko jedno publiczne gdzie tak robią, ale akurat tam dzieci z różnymi dietami i innymi chorobami mają pierwszeństwo.
witaj i tuwitajcie mamusie - pozwólcie, że się przedstawię, mam na imię Kasia, mam roczną córeczkę a na początku sierpnia spodziewam się synka :-)
buhahahah cóż za piękne zdanie - nie widziałam jeszcze nikogo, kto cieszy się z latania na szmacie ;pCałą niedziele spędziłam na szmacie,ale za to okna aż sie świecą,w ciuchach i papiercah tez porzadek.Lubie takie dni:-)
maks_olo-czemu sie zastanawiasz czy dobrze robicie??przeciez tak Ci było szkoda przedszkola w Starogardzie.Toz Ty przeciez wielką zwolenniczka przedszkoli jestes a teraz masz jakies watpliowosci???!!
Gdzie dziewczynki swieta spedzacie?
cieszę się razem z Tobąmusze sie pochwalic WAm ze moje dzieci były tak grzeczne w tych milonach sklpeów ze az w szoku jestemFilip płacil w sklpei, odnosił koszyki itd - nie moje dziecko
jak wychodzilismy z kazdego z sklpeu to gadał "dziekujęmy Pani"
nawet jak nic nie kupilsmy
jak wchodzilsimy do sklpeu to podchodził do lady i mówił "czesc"
![]()