reklama

MULTIMAMY - wątek główny

Gizmowa, Basia no to trzymam kciuki za szybkie i lekkie porody w przyszłym tygodniu :-)

Olena ja też się cieszę ze świąt :) zawsze to jakaś odmiana od siedzenia w domu (bo głównie u rodziny będziemy je spędzać) :tak:

witam nowe multimamy :-)

A ja byłam dzisiaj u fryzjera i na zakupach :) do Asiulki przyjechała babcia i czuję, że taki dzień dla siebie dobrze mi zrobił, a przede wszystkim "naładowałam" baterie z cierpliwością :)

Ostatnia edycja:
reklama
Olena, ja tez poprzednio piłam ten napar i urodziłam w 38tc, ale to raczej wina mojej budowy (dziewczęca miednica i macica - niby ciężko wtedy donosić ogólnie ciąże do terminu). Teraz czytałam, bo chciałam znowu liście malin kupić, że to tylko pomaga w porodzie, ale nie przyspiesza...

No nic, ja dzisiaj byłam na dłuuugim spacerze. Boli mnie podbrzusze, ale nie jak na okres, kurczę :P
Jutro mam badanie i usg :)

Basia trzymam kciuki, zeby się szybciutko ruszyło :)

ja przy pierwszym synku piłam napar w liści malin. urodziłam w 38 tc. a drugi synek miałam cc bo miałam cholestazę i rozwiązanie natapiło w 36 tc. na szczęście nie miał żadnych oznak wcześniactwa i po 3 dniach wyszliśmy.

prezenty już prawie wszystko kupione, cieszę się na te święta :)
a gdzie te liście malin kupiłaś? ja szukałam w poprzedniej ciąży i nie znalazłam :(

Ja tez pije liscie malin. W pierwszej ciazy tez pilam i nic to nie dalo :-D
No licze,ze sie w koncu ruszy. Teraz pojadlam lodow, synek buszuje.
Tesciowa przyjechala, zla bo ukradli jej z torby ubranka ktore wiozla dla wnusia.
cora dzis bardzo przezywala przyjazd babci, no zobaczymy, niedlugo sie oswoi.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry