Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

choć w sumie to mogłaby już na 2, tamten po prostu miał źle wyprofilowane pedały przez co trudno jej się pedałowało, no i rezygnowała, jakby ją to wcale nie kręciło, a na tym śmiga aż się patrzy... jeszcze trochę i jej odkręcę małe kółeczka i spróbuje na 2.
Nasza ma taki samochodzik co sie na nim smiga, umiala juz do tylu, a niedawno nauczyla sie do przodu pomykac.
ale żadnej takiej nie było... za to kupiłam blok rysunkowy
, żeby miał gdzie malować farbami i też kredkami...muszę zmykać bo już W. chce siąść przy kompie.Zazdroszczę wypadu tylko we 2. dziś przyjdzie do nich babcia na kilka godzin a my jedziemy na zakupy odzieżowe dla siebie i na jakiś 2 osobowy obiad. popołudnie tylko ze sobą ::-)

Super, że zakupy udane:-)fajny wczoraj był dzień. zakupy dosyć spore ale przede wszystkim dla M. ja sobie kupiłam tylko 2 pary jeansów bo w H&M mieli za 50 zł i torebkę. ale M obkupił się konkretnie i jest bardzo zadowolony. to najważniejsze. potem obiad i tak szybko wolne popołudnie minęło.
chłopcy dostali czapki i bluzki. starszy oczywiście z tym spał. co dostanie nowego to cały dzień z tym chodzi a potem śpi.
Fajnie, że córa zadowolona z prezentumój M też dostał w tym tygodniu parę rzeczy, bo miał urodziny, i kupiłam mu 2 koszule do garnituruNatasia też kilka ciuszków z allegro dostała, no i ten rowerek wczoraj złożyliśmy, żeby sprawdzić, czy doszedł w całości
, ale jest dobrze, ładny jest, Młoda zachwycona, wczoraj sobie już jeździła,a dziś słońca nie ma, więc nie wiem, czy na rower wyjdzie, bo ma lekki katarek,

A w weekend moze kolezanki mnie odwiedza, to nie bede sie nudzic.