reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

MULTIMAMY - wątek główny

Byłam na dworku z moją 2 na słonku przyjemnie, a w cieniu to zimno a jak jeszcze wiatr zawieje to ziąb...Radek śpi, a Krystek bawi się z W. bańkami, wcześniej się bawił balonem... próbował go nadmuchać:-D
Motylla, a Wy też się przeprowadzacie? Dom czy mieszkanie?

Przeprowadzamy się do domu do mojego taty:tak:

reklama
Cora spi, ja poprasowalam i mialam sie polozyc troche na kanapie bo mi sie znow rwa kulszowa odezwala, ale za to syn wstal, ehhh myslalam, ze pospi dluzej, moze go moj M uspi.
a tak to siedzimy w domu. Wymyslam menu na swieta, duzo robic nie bede, bo idziemy do kolezanki, ale bigos zrobie i zamroze.

Glos oddany:-D
My po poludniu bylismy z corcia na dworze, maz 20 min i ja 20 min, oboje z nas zmarzluchy a Majcia biega ciagle to jej cieplo. U nas taki wiatr jest przeszywajacy, zamarznac idzie. Synek pospal na dworzu tez troche, jak zasnal po 13 to obudzil sie kolo 17 dopiero:szok: zjadl , troche pobawilismy sie i o 18 juz mu sie oczy zamykaly wiec szybka kapiel, popil troszke wody i kolo 19 zasnal juz na noc.

Witam. Śniadanie już z jedzone... Krystek siedzi przy mnie i mówi :Jak skończysz to powiesz? ... chce pograć na lapku. I pomału będziemy się szykować do teściów.:nerd:
Dziewczyny, czy mogłabym prosić o Wasze głosy na nasz szkolny blog? Zagłosować można tylko raz, więc myślę, że to nie będzie problem (po prawej stronie jest łapka).
Blog VI a Szkoły Podstawowej Nr 1 im. Strajku Dzieci Koźmińskich 1906/1907 w Koźminie Wlkp. — Szkolne Blogi

Dzięki...:-)

A mnie czeka dziś wieczór tylko z dziećmi... M na wieczorze kawalerskim :-p
Zagłosowane:tak:

Glos oddany:-D
Synek pospal na dworzu tez troche, jak zasnal po 13 to obudzil sie kolo 17 dopiero:szok: zjadl , troche pobawilismy sie i o 18 juz mu sie oczy zamykaly wiec szybka kapiel, popil troszke wody i kolo 19 zasnal juz na noc.
To ładnie Ci pospał Mateuszek:tak:

Taaa ale za to odbil sobie w nocy bo zjadl o 1:30 i nie spal chyba do 4 ale na szczescie chrzakal i gadal sobie a nie plakal. O 3:30 zmienilam mu pampka a potem jakos zasnal do 5:30, zjadl i od razu zasnal. Przed 8 kupcia i potem jedzonko i nie spi. Bawi sie w lozeczku.

Ja ide na sniadanko, maz dzis zrobil nalesniczki z serem podsmazane na maselku. Kocham niedziele i mojego mezusia za takie sniadanka:-D
Do pozniej.

Witam. Krystek bawi się autami... a Radka coś nosi chyba coś by porobił... właśnie poszedł do brata... a teraz ściszył telewizor... Krystek poszedł podgłosnić:tak:. Za raz się ubierzemy i trochę się przewietrzymy:tak:
Taaa ale za to odbil sobie w nocy bo zjadl o 1:30 i nie spal chyba do 4 ale na szczescie chrzakal i gadal sobie a nie plakal. O 3:30 zmienilam mu pampka a potem jakos zasnal do 5:30, zjadl i od razu zasnal. Przed 8 kupcia i potem jedzonko i nie spi. Bawi sie w lozeczku.

Ja ide na sniadanko, maz dzis zrobil nalesniczki z serem podsmazane na maselku. Kocham niedziele i mojego mezusia za takie sniadanka:-D
Do pozniej.
Mój Radek to w nocy potrafił się budzić od 6 do 10 razy...więc w dzień chodziłam jak zombi..teraz potrafi z raz się obudzić.
Ale masz fajnie z małżonkiem:tak:

Hello,
u nas wreszcie łada pogoda... ponoć w Święta ma być 18 stopni... powoli zaczynam w to wierzyć, bo dziś miało padać... od razu się lepiej pracuje :-):-):-)

Pozdrawiam babeczki :-)

Witam. My już na nogach... Radek zrobił pobudkę przed 7...a teraz zaczynamy się szykować do dermatologa z Radkiem.

reklama
Hej dziewczyny,
Ja na nogach od 6:30. Synek przebrany najedzony, cora tez zjadla, jeszcze tylko musze ja ubrac.

A u nas wiosny nie widac, dzis spadl snieg i co najdziwniejsze - jeszcze nie stopnial:szok:
Jesli nie stopnieje do poludnia to Cora bedzie miala ubaw :-D

Do góry