Anisen
kochamy Cię mocno
Witajcie
) dawno mnie nie było bo praca, praca, praca i nie tylko. Podczytuje Was ale nie miałam czasu coś mądrego napisać
Agnieszka Z karmieniem tak jest że ok 50% to nastawienie a reszta inne czynniki. I to od Ciebie powinno zależeć co wybierzesz a nie od kogoś innego. Chcesz butelkę, pierś wszystko ok
) ja oboje karmiłam cycem, Kingę do 11 miesiąca Kubę do roku i 5 miesięcu - kuba sam sie odstawił. Chciałam, karmiłam. Jakbym nie chciała to na pewno bym wybrała butelkę i też by było dobrze
)) Szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko 
A u nas sie pozmienia jeszcze wiecej. Będziemy mieć trzecie maleństwo. jeszcze wcześńie, ale już wiem ze będzie, przedwczoraj beta 260
Dopiero 22 maja na wizytę
a śnią mi sie bliźniaki
podobno po antykoncepcji to nie takie rzadkie.
Buziaki
Agnieszka Z karmieniem tak jest że ok 50% to nastawienie a reszta inne czynniki. I to od Ciebie powinno zależeć co wybierzesz a nie od kogoś innego. Chcesz butelkę, pierś wszystko ok
A u nas sie pozmienia jeszcze wiecej. Będziemy mieć trzecie maleństwo. jeszcze wcześńie, ale już wiem ze będzie, przedwczoraj beta 260
Dopiero 22 maja na wizytę
Buziaki

pogoda się zepsuła, szkoda, że słońca nie ma, choć zbytni upał też mnie męczy... mogłoby być tak ze 20 stopni i by było OK
), dobrze, że przynajmniej efekt końcowy zrekompensuje wszystko 
no to super, u nas pierwsze ze starania a drugie z wpadki, ale moj maz woli mowic, ze z milosci hehehe tak czy inaczej ciesze sie, ze mam moje dwa bable, beda sie fajnie razem chowac, a nie wiem czy na drigie bym sie tak szybko zdecydowala. Narazie nie mysle o trzecim, raczej pozostaniemy przy dwojce, mamy parke i jestesmy happy. Wiadomo tez kwestia finansowa nam nie pozwala tu gdyz moj maz jest bezrobotny.
Wreszcie ktos przyjdzie ja jutro naprawiac. A tak to jakos leci...