Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To bardzo się cieszę, gratulacje!kERRY, URODZILAM GODZINE PO TOBIE!!![]()
nie było nam lżej. Ale teraz gdy Malutka przyszła na świat mamy już wiele spraw poukładanych a za Malutką wszyscy szaleją
Malutki na miesiąc przed moim porodem dopiero zaczął nam przesypiać noc więc nawet nie zdążyliśmy się przyzwyczaić
hihi
, ale wierze ze wszystko się poukłada. 

mi też mówili , że pierwszy rok najgorszy ale moim zdaniem pierwsze pół roku luzik .......bo praktycznie ma się jedno dziecko
.....moim zdaniem kłopoty się zaczynają jak posiada się dwójkę dwunożnych ludzików bardzo ciekawych świata 

............. Nie musze dodawać, że glównym inicjatorem poważnych psot jest Emilka
..................

. Na razie wykorzystuję sytuacje i w każde z ciepłych dni chodzę na spacerki z dzieciątkami, lub jeżdżę do rodziców na ogródek, gdzie mały szaleje i wraca wymęczony do domku. Ale gdy przyjdzie zima? Malutka zacznie już siadać, raczkować... uff 
......już mają takie przebłyski
........jeszcze niedawno z Emilki był mały Samson ..........mama na wyłączność ..........teraz jak się bawimy to we trzy .......jak tańczymy "kółko graniaste" to dziewczynki same wyciągają łapki w swoją stronę
. A najpiękniejszą chwilą dnia jest moment gdy idą już spać . Natalka nie ruszy mleka do momentu aż Emilka do niej przyjdzie da jej buziaka, powie "kocham" wyściska i idzie do swojego łóżka się położyć
No a ja mam wtedy święty spokój ;-)