Hej! Nie było mnie, bo się nie wysypiałam... Olka poprzedniej nocy obudził się o 1:30 i do 3:30 ryczał... nie dlatego, ze mu coś było – po prostu chciał już zacząć dzień, a okropna Mamusia nie pozwoliła....

Rano napisała do mnie sąsiadka czy jej się śniło, czy Olek wrzeszczał

Wczoraj za to dałam mu syrop uspokajający i spał jak zabity do rana
Spacerek zaliczony, zakupy zrobione. Jutro na urodzinki do mojego chrześnika, A ma przyjechać na weekend....
Dziś za to czeka mnie wieczór pełen wrażeń – jakieś 3 godziny prasowania
maks_olo-współczuje nocki.kurtki są superowe,ale pewnie zakupione w poprzednim sezonie co?Normalnie w Cubusie na dziale dziecięcym ceny sa kosmiczne!Podobnie jak w Zarza zreszta.Przesadzają trochę
Coraz powazniej myślę o spirali.
Kurtki kupiliśmy wiosną i są teraz przydługie, więc powinny być jeszcze na wiosnę dobre

Ceny – paranoja!!! Dlatego ciesze się, ze kupiłam 4 pary spodni na śnieg w lumpku każda za gorsze... bo w reKids spodnie kosztują 100zł... :/
Kochana, a trzecie dziecko chcesz mieć? Bo ja ze spiralą zaszłam w ciążę....
poza tym Eliza przewróciła się dzisiaj z plecków na brzuszek - pierwszy pełen piruet
no i rośnie mi dziecku juz teraz samo będzie decydować jak chce leżeć
3mam kciuki!!!!! no i gratulacje
Nickie hmmm to ja też chyba nienormalna i bezużyteczna, bo u nas Andrzej rządził w kuchni... ja czasami śniadanie zrobiłam
Bo dziecko ma kaszel, to znaczy, ze nie dbasz o nie? Ja pierdziele – patologia ;/
W zeszłym roku, jak Maks poszedł do przedszkola i zachorował, to lekarka kazała dać właśnie tran. Kupiłam Mollers cytrynowy i Maksio nie chorował

3mam kciuki, aby u Was pomógł
a ja od jutra wyzucam z domu tvi kompa Filip dostalszału na punkcie stacyjkowa i tomka cały dzien najlpeiej jak leci,jeszcze dobrze do domu nie wejdziemy a ten juz tv włancza i sie drze "ciuchcia"
Współczuję!!!!

U mnie chłopcy też namiętnie oglądają bajki, ale od kilku dni wyłączam im w godzinach 15-19 i nie ma krzyków
Nickie ja tez nie zaluje ze taka roznica miedzy starszakami, szybko zlecialo i teraz juz łobuzy duze ;-)
Ja nie żałuję, ale świadomie nigdy bym się nie zdecydowała...
Bawcie się dobrze!!!!
Emilio zdrówka dla dziewczynek!!!!
Mam do was pytanie bardzo ciezko jest na poczatku??
Przede wszystkim – witaj!

No widzisz, wszystkie dziewczyny optymistyczne, a ja Ci napiszę, że nie chciałabym drugi raz tego przeżywać.... Pierwsze pół roku nie wiedziałam jak się nazywam, jaki mamy dzień... Potem było trochę lepiej, ale bez rewelacji! Kocham moje dzieci, ale tak dały mi w kość, że nigdy więcej... Teraz jest już duuużo lepiej, choć bywają dni, że wyrywam włosy

zdrówka dla Synka!
magdo 3mam kciuki, aby z uszkami wszystko było ok

no i udanego dancingu
jak dziecikai wstaną jedziemy po rowerek

chyba sie bardziej ciesze niz Filipa

sprzedałam nawilzacz powietrza uzbieramał to co miałąm w domu i powiino starczyc

i mam powiedziaal ze sie dołozy :0 jeszcze tylko musze sprzedac rowerek który Filip dostał od tesciów i sie całkowicie zwróci koszt zakupu biegówki

aaaaa ale sie ciesze

To kurde za ile Ty ją kupiłaś?!? Ja na początku chciałam taką za 600zł, ale puknęłam się w głowę i kupiłam za 100zł i tez służy świetnie

tylko, ze na wiosnę będę musiała kupić drugą