Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niewielu ginekologów ogarnia mutacje. Homocysteina rzeczywiście na full. Jak chcesz to napisz do mnie na priv, ja zbijałam z poziomu 14.Homocysteine mam 15.9 czyli wysoko, dlatego robiłam te badania. Kwas foliowy w zeszłym roku miałam 26. Gdzie mogę się zgłosić z tymi wynikami ? Czy ginekolog mi pomoże ? Jestem po dwóch poronieniach
Tak masz obie mutacje mthfr. Poleca się brać przy tym metylowane witaminy. Najlepiej jest sprawdzić poziom kwasu foliowego i homocysteiny. Niektórzy mogą przyjmować preparaty z mieszaną formą kwasu, a inni nie. Ale to wyjdzie Ci w badaniuKochane pomóżcie mi zinterpretować te wyniki.
Czy jestem nosicielką tego genu ,?
Zobacz załącznik 1166929
Homocysteine mam 15.9 czyli wysoko, dlatego robiłam te badania. Kwas foliowy w zeszłym roku miałam 26. Gdzie mogę się zgłosić z tymi wynikami ? Czy ginekolog mi pomoże ? Jestem po dwóch poronieniachTak masz obie mutacje mthfr. Poleca się brać przy tym metylowane witaminy. Najlepiej jest sprawdzić poziom kwasu foliowego i homocysteiny. Niektórzy mogą przyjmować preparaty z mieszaną formą kwasu, a inni nie. Ale to wyjdzie Ci w badaniu
Niewielu ginekologów ogarnia mutacje. Homocysteina rzeczywiście na full. Jak chcesz to napisz do mnie na priv, ja zbijałam z poziomu 14.Homocysteine mam 15.9 czyli wysoko, dlatego robiłam te badania. Kwas foliowy w zeszłym roku miałam 26. Gdzie mogę się zgłosić z tymi wynikami ? Czy ginekolog mi pomoże ? Jestem po dwóch poronieniach