reklama
mamaGabisi
Fanka BB :)
No w sam raz,żeby zaplanować wyjście ;p
Śliczna ta stronka muminków
Śliczna ta stronka muminków
zuzika
Zaciekawiona BB
nie wiem dlaczego ale moje dzieci nie cierpią tych "nowych" muminków, jak tylko się pojawią w tv od razu muszę przełącza kanał.... ale za to bardzo polecam Alvina i wiewiórki
Moja 5,5 letnia oglądała wszystkie 3 części, ostatnią właśnie w kinie i była mega zachwycona
mamaGabisi
A gdzie w ogóle można obejrzeć te nowe muminy, bo mi się podobają?.. Gabisi strona internetowa też przypadła do gustu, ona by chciała takie kukiełki do zabawy 
naranja.d - to mnie zniechęciłaś do Alvina...

naranja.d - to mnie zniechęciłaś do Alvina...

mamaGabisi
A to ciekawe.
co było pierwsze?... Przyznam, że ja też nie pamietam kukiełkowych muminków
co było pierwsze?... Przyznam, że ja też nie pamietam kukiełkowych muminków

A to ciekawe.
co było pierwsze?... Przyznam, że ja też nie pamietam kukiełkowych muminków![]()
Ja też nie pamiętam. To starsza część rodzinki potwierdza istnienie takich muminków
Moim zdaniem nie wszystkie bajki są warte żeby je odtwarzać tak między pokoleniowo
reklama
mamaGabisi
Oj to prawda - my zrezygnowaliśmy z wypadu do kina... bo się nie chce wieczorem w ten mróz wracać!
Też uważam, ze to, co dobre w kulturze trzeba pielegnować, tak samo jest z bajkami. Też są tworem kultury: jedna przyzwoitej i wartościowej inne całkowicie komercyjnej i te niech odejdą w zapomnienie...
Też uważam, ze to, co dobre w kulturze trzeba pielegnować, tak samo jest z bajkami. Też są tworem kultury: jedna przyzwoitej i wartościowej inne całkowicie komercyjnej i te niech odejdą w zapomnienie...
Podziel się: