reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Nadmierne pocenie

reklama
Jedyne co mi przychodzi do głowy to antyperspirant. Ja używam codziennie rano i jest dobrze.

Jestem w 20 tyg. ciazy i zauwazylam, ze od jakiegos tygodnia duzo bardziej poca mi sie stopy. tez nie znalazlam jeszcze na to sposobu. czekam na propozycje. jak cos znajde to dam znac. jezeli ktoras z was ma jakis pomysl to podzielci sie, bo jest to uciazliwy problem.
Gocha
Pozdrawiam wszystkie mamuski! :)

Katko, jeśłi to pocienie ma zwązek z osłabieniem, to chyba jest to naturalna reakcja organizmu. Ja miewam takie momenty, że kiedy jestem zmęczona, to robi mi się słabo, trzęsą mi się rączki i takie tam... no i wtedy oblewa mnie tak zwany zimny pot. No  i problem polega na tym, że nie należy leczyć się z tego pocenia, tylko z osłabienia (więcej wypoczynku ((hehe, tylko kiedy)) no i jeść trzeba cośkolwiek). Nie wiem, czy u Ciebie jest tak samo, ale u mnie w każdym razie to pocenie jest ewidentnie związane z takim chwilami osłabienia, bo noramlnie nie występuje.

A poza tym warto sobie zbadać poziom cukru we krwi, bo to też może być objaw jakichś zawahań jego poziomu.
pozdrawiam
nikita

Na pocenie stóp dobre są różnego rodzaju kremy i zasypki. Ja na codzień używam kosmetyków do stóp Avonu i jestem zadowolona z efektów.

Muszę Cię Nikito posłuchać, bo sytuacją która przedstawiłas dotyczy mnie.
Co do przesuszonych pięt, ja stosuję na zmianę (w miarę regularnie ;) krem AVONU - Foot works oraz Krem do stóp przesuszonych(likwidujący szorstkość) Dr ERIS z serii LIRENE.Dodatkowo używam tarki do stóp, czesem wsmarowywuje oliwkę.

Witam. Mam ten sam problem co Wy. :-[ Na forum przeczytałam o ANTIDRALu (kosztuje około12zł) Wszyscy wypowiadali się na jego temat bardzo pozytywnie. Już po pierwszym zastosowaniu nie ma śladu plam pod pachami. Uzywa się go tylko na noc. I można używac dgo do stóp, rąk itd :):):):) Ja jutro bięgnę go kupić i wydaje mi się że koniec z mokrymi plamami :):):):) ;D ;D

reklama
Witam . Borykałam sie z takim samym problemem - pociłam sie strasznie i do tego ten krępujący zapaszek , którego żaden antyperspirant nie był w stanie opanować. Znajoma poleciła mi Roll-on ETIAXIL . Rewelacja!!! Kupiłam go w aptece i teraz moge zapomnieć o kłopocie . Jest dosyć drogi - ok 50 zł. , ale wierzcie ,że ten wydatek się opłaci i do tego jest bardzo wydajny. Pozdrawiam!:-)

Do góry