reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasi mezczyzni w roli TATY

reklama
No nie napisałam że miał wrócić kołó 23.00 ale wróciło mu się kapkę póżniej bo coś koło 2.00 niedosyć że mnie obudził to jeszcze wkurzał tymi nieludzkimi odgłosami, trudno nie ma zmiłuj się ....

Mój poszedł dzisiaj. Zobaczymy, o której wróci. Ja niestety nie mogę mojego wyrzucić na podłoge :(, bo w drugim pokoju jest sofa- a szkoda- czasem by mu się przydało:)))

Moj byl raz na popijawie jak mala sie urodzila,informowal mnie na bierzaco co robi,jak nigdy i przez to bylam spokojna ze nic sie nie dzieje i jest bezpieczny,bo tutaj jak idzie gdzies sam to mam schiza,ze w nocy ktos go zaczepi i noz mu podaruje pod zeberka,bo w Londynie to normalka,albo jeszcze gorzej postrzeli.

ja nienawidze jak mój chłop pije - ale i tak spimy osobno wiec nie ma z tym porblemu. A przed ciąza jak spalismy razem to zawsze po pijaku doistawał ekmisje z łóżka.

gratuluję heksa postawy i współczuję,ze nie możesz go eksmitowac...ja mojego nie eksmituję,śpimy razem,ale czekam tylko aż któraś z moich laseczek się zbudzi i będę mogła sie sama eksmitowac do nich...mój mąż nie pije,nikt nie ma prawa pic u mnie w domku...raz był na piwie po urodzeniu Kiniuśki,wtedy kiedy jechałam po niego z laskami jakoś o 2 w nocy:)ale nie spruł się...jakby mi najebany wrócił do chaty to bym go nie wpuściła i on o tym wie:)o kur...wa śnieg pada!!!
a co do muslimów nie czytałam całego,ale moja siostra się ochajtała z jednym w Tunezji...jestem z antysemitów,do muslimów nic nie mam,za to mój maz i Tatuś-porażka...tylko ten maż mojej siostry to jest psychol jakiś i mam nadzieję,ze jeśli cokolwiek z tego bedzie to tu w Polsce,a nie tam...

reklama
Do góry