reklama
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
kasiunka każdemu by się od czasu do czasu przydało ;-) ;-) ;-) :-) :-) :-)
Moj byl raz na popijawie jak mala sie urodzila,informowal mnie na bierzaco co robi,jak nigdy i przez to bylam spokojna ze nic sie nie dzieje i jest bezpieczny,bo tutaj jak idzie gdzies sam to mam schiza,ze w nocy ktos go zaczepi i noz mu podaruje pod zeberka,bo w Londynie to normalka,albo jeszcze gorzej postrzeli.
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
a mój dzis na imprezie pije jutrojedzie na dwa dni do Wrocka i pewnie tez sie napije nie moge go eksmitowac bo go nie ma obok mnie:-( :-( :-(
gratuluję heksa postawy i współczuję,ze nie możesz go eksmitowac...ja mojego nie eksmituję,śpimy razem,ale czekam tylko aż któraś z moich laseczek się zbudzi i będę mogła sie sama eksmitowac do nich...mój mąż nie pije,nikt nie ma prawa pic u mnie w domku...raz był na piwie po urodzeniu Kiniuśki,wtedy kiedy jechałam po niego z laskami jakoś o 2 w nocy
ale nie spruł się...jakby mi najebany wrócił do chaty to bym go nie wpuściła i on o tym wie
o kur...wa śnieg pada!!!
a co do muslimów nie czytałam całego,ale moja siostra się ochajtała z jednym w Tunezji...jestem z antysemitów,do muslimów nic nie mam,za to mój maz i Tatuś-porażka...tylko ten maż mojej siostry to jest psychol jakiś i mam nadzieję,ze jeśli cokolwiek z tego bedzie to tu w Polsce,a nie tam...
a co do muslimów nie czytałam całego,ale moja siostra się ochajtała z jednym w Tunezji...jestem z antysemitów,do muslimów nic nie mam,za to mój maz i Tatuś-porażka...tylko ten maż mojej siostry to jest psychol jakiś i mam nadzieję,ze jeśli cokolwiek z tego bedzie to tu w Polsce,a nie tam...
reklama
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
U mnie snieg tak do kostek lezy od czwartku.
Podziel się: