reklama
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
ola wiem co czujesz ale trzeba miec nadzieje mówia ze męzczyzni sa zazdrośni o pociechy ze im mame zabrały u mnie to chyba ja jestem zazdrosna ze nie mam....
no możliwe, że jest zazdrosny... dzisiaj mówi, że przecież i tak mała tylko na mnie patrzy i tylko ze mną się chce bawić... ale nie robi nic żeby to zmienić, nie zajmie się nią sam z własnej inicjatywy, nie zabierze mi "z widoku"... :-(
heksa
ola bo niestety w tym przypadku To ty musisz pokazac ze taz jest dla Ciebie wazny i sama pokazac mu ze mała za nim przepada zachecic go jakos.Córusia tatusia daj na siłe na rece i wmów ze mała strasznie sie cieszy jak jest z tatusiem.Wiem ze ciezko a Ty wyjdz z pokoju aby Ciebie nie widziała i zajęła sie tatusiem. Moze akurat.
heksa
to fakt jak dziecko spokojne to cacy jak marudzi to do mamusi taka ich natura

No u nas też kiedyś był okres czasu że Amelka wolała ze mną siedzieć niż z tatą
)))))))) Tak więc był bardzo zazdrosny ale szybko ją przkupił
samolotami, skakniem i innymi wygłupami. Teraz wydaje mi się że Amelka nas sobie podzieliła: ze mną siedzi sobie grzecznie, je, odpoczywa i przytula się a do mąż służy do zabawy i szaleństw, chlapania podczas kąpieli
))))))) dla mnie moze być, bo niestety nie mam tyle siły co misiak
))
Kasiunka, myślę że taki podział ról jest wporządku
też po kąpieli zajmuję sie oliwkowaniem a mąż mnie asekuruje
)) podaje waciki, pieluche itp. ja tak naprawdę poradziłabym sobie sama ale widzę że on też tego potrzebuje
)) no i oczywiście na koniec tata zawsze czesze bujną fryzurkę swojej córy
))) oj , ale biada mi żeby sama ją uczesała
)))
reklama
Podziel się: