reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasi mezczyzni w roli TATY

:-D :-D :-D
nie ja nie mówie ze nie wolno bo pewnie jak piszecie ze uzywacie to sama polece i kupie do tej pory myłam mydełkiem a ze śa szampony od 1m-ca to wiem tylko powiedziano mi ze lepiej do 1 roku mydłem dlatego pytam.

a mojej tez nie rosły do póki nie zaczełam 15min po gąpieli czesac łysą główkw tą miekką szczoteczką i jak ruszyły tak teraz sterczy jej jezyk.

reklama
co do kąpieli to mój jak ma chumor to przyniesie wanienke jak nie to robie wszystko sama.
Niedługo jak sie wyprowadzimy to mała bede w wannie kąpac wiec i to przestanie robic

ja tam nie wierzę,że chłopy sie zmieniają jak zostali wychowani przez rodziców) taki shitwe łbie zostanie i nic tego nie zmieni ja już mam w dupie,o nic nie proszę,bo i tak ***** z tego mam...
a jaką masz szczotkę heksa?ja mojej myję mydłem,bo nie ma za dużo kłaków,ewie myłam szamponem,bo naprawdę b jej się przetłuszczały:)

A ja wczoraj mówię do mojego, że skoro przechodzimy na sztuczne karmienie to jakoś musimy podzielić role, żeby w nocy szybko podać małej mleko. A on na to, że on bedzie szedł robić mleko, a ja biorę małą, karmię i odkładam z powrotem do łóżeczka. Baaaaardzo mi to odpowiada, że w nocy nie będę musiała do kuchni chodzić:)

no my sie tak podzielilismy ze jedna noc ja wstaje do malego, robie jedzenie itp a druga on. moje noce sa najgorsze :/

Jutro ide dogadac szczegóły a w przyszłym tygodni juz w tą sobote zaczynam przenosic graty takze u mnie bez zmian.

mandaryna 15 min ale jej to sprawia przyjemnosc bo szczotkuje w kazdą strone a ona sie przy tym chichra:-D

Ja tez mysle o tym ze moze powinnam zaczac małego szczotkowac ale dopiero niedawno o tym usłyszałam...narazie szczoteczka lezy w opakowaniu a kompie go w takim zelu Nivea co jest do ciałka i do włosow. Jak teraz byłam u rodzicow to kompałam go w duzej wannie i podobało mu sie tylko mnie jest niewygodnie bo nisko a ja na stelazu jestem przyzwyczajona go kompac ale jak bedzie juz pewnie siedział to go przezucam na duza wanne bo mniej zachodu z kompaniem.

reklama
Do góry