ja teraz robie tak - wstaję o 7.00, idę się umyś, wstaje mała - daje jej jesć, przeijam ja, kłade na matę, wsadzam gary do zmywarki, puszam ja , wrzycam prani, puszczam pralkę, ogarniam dom z porozwalnym ciuchow, ubieram się, piję kawe, maluje się , ubieram małą z piżamki i przychodzi mama. I lece do roboty juz eldwo żywa. Przedtem to olewałam stf. Teraz wiem ze jak ja tego nie zrobie to mama będzie sprzątac a tego nie chce bo ona nie jest za sprzataczkę tylko ma sie opiekować Marysieńką. Wrrrr mógł mój chłop coć zrobić wieczorem. Jak tak dalej pójdzie to szybko sie rozwiode 
reklama
czarownica
Fanka BB :)
a myslalam ze ja jestem jakas inna!!!!!!! a tu widze ze ze mna ok hehe
mnie sie wydaje ze non stop sprzatam ukladam porozwalane ciuchy zabawki... i non stop balagan! w lazience jakies ciuchy w pokoju ciuchy zabawki.... co rano staram sie ogarnac wszystko udaje mi sie o dziwo ale wieczorem jest to samo!!! och kiedy ta zosia dorosnie bedzie pomagala mamie

slawek czasami pomaga mi jak widzi ze juz naprawde nie daje rady to sprzata sam
czy wasza doba tez jest za krotka??
mnie sie wydaje ze non stop sprzatam ukladam porozwalane ciuchy zabawki... i non stop balagan! w lazience jakies ciuchy w pokoju ciuchy zabawki.... co rano staram sie ogarnac wszystko udaje mi sie o dziwo ale wieczorem jest to samo!!! och kiedy ta zosia dorosnie bedzie pomagala mamie
slawek czasami pomaga mi jak widzi ze juz naprawde nie daje rady to sprzata sam
czy wasza doba tez jest za krotka??
AGUSIAAA
MAMUSIA OLUSIA `06

" Gosc chcial rozweselic zone majaca TE DNI, zadajac jej pytanie:
"Ile kobiet ze stresem przedmiesiaczkowym jest potrzebne, zeby wymienic przepalona zarowke?"
Odpowiedz zony brzmiala: "Jena! Tylko jedna!!!
A wiesz DLACZEGO? Poniewaz jest jeszcze w tym domu ktos, kto potrafi wymienic przepalona zarowke! Wy, mezczyzni byscie sie nawet nie zorientowali, ze jest PRZEPALONA! Siedzielibyscie w ciemnosciach TRZY DNI, zanim bycie zrozumieli, ze cos ***** jest nie tak!
A jesli to juz zrozumiecie, to nie jestescie w stanie znalesc w domu zapasowej zarowki, pomimo tego, ze od 17 lat SA ZAWSZE w tej samej pierdolonej szawce! A jezeli juz stalby sie CUD i w jakis niewytlumaczalny sposob znajdziecie w koncu te pierdolone zarowki, to przez dwa ****** dni problemem nie do pokonania bedzie POSTAWIENIE KRZESLA pod zyrandolem i WYMIENIENIE tej PIERDOLONEJ ZAROWKI.
Kolejne DWA kurewskie dni zajemie wam ODSTAWIENIE tego ******go KRZESLA z powrotem na miejsce! A w miejscu gdzie stalo, i tak na podlodze zostanie pierdolony, PUSTY, ZGNIECIONY KARTONIK po wkreconej , nowej zarowce, bo wy to nigdy, ale to NIGDY NIE PORTAFICIE po sobie posprzatac! Gdyby nie my, to byscie do usranej smierci brneli po pachy w smieciach, i dopiero gdyby zginal wam PIERDOLONY PILOT OD TELEWIZORA, zatrudnilibyscie pod haslem: AKCJA RATUNKOWA, cala pierdolona armie do tego ******go sprzatania! I TAK ***** DO ZAJEBANIA, CALE ZYCIE Z KRETYNAMI....
I tu nastapila chwila ciszy po ktorej maz uslyszal:
- Przepraszam kochanie, a o co pytales??????......... "

hahaha och mnie to tez sie zdarza,wyklad na calego,a maz ze stiocikim spokojem czeka,az sie nagadam a potem palnie cos takiego,ze mnie rece opadaj i wole sie juz nie odzywac.
Wiecie tak sie zastanawiam czy my jestemy takie marudny,zrzedy,bo ja czuje ze tak drani mnie to,ale nie byla bym taka jak bym miala wiecej pomocy z drugiej strony o ktora jeszcze nie musze sie prosci.
Widzial ktora tez film pisalam juz o nim,Break up???????
wogole motyw jest ze ten koles w tym zwiazku gra Polaka,hahaha ironia naprawde polecam
Wiecie tak sie zastanawiam czy my jestemy takie marudny,zrzedy,bo ja czuje ze tak drani mnie to,ale nie byla bym taka jak bym miala wiecej pomocy z drugiej strony o ktora jeszcze nie musze sie prosci.
Widzial ktora tez film pisalam juz o nim,Break up???????
wogole motyw jest ze ten koles w tym zwiazku gra Polaka,hahaha ironia naprawde polecam
AGUSIAAA
MAMUSIA OLUSIA `06
Skoro wszystkim nam to sie przydarza to znaczy ze jestesmy chyba normalne....;-)
reklama
Podziel się: