reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nasi mezczyzni w roli TATY

ja teraz robie tak - wstaję o 7.00, idę się umyś, wstaje mała - daje jej jesć, przeijam ja, kłade na matę, wsadzam gary do zmywarki, puszam ja , wrzycam prani, puszczam pralkę, ogarniam dom z porozwalnym ciuchow, ubieram się, piję kawe, maluje się , ubieram małą z piżamki i przychodzi mama. I lece do roboty juz eldwo żywa. Przedtem to olewałam stf. Teraz wiem ze jak ja tego nie zrobie to mama będzie sprzątac a tego nie chce bo ona nie jest za sprzataczkę tylko ma sie opiekować Marysieńką. Wrrrr mógł mój chłop coć zrobić wieczorem. Jak tak dalej pójdzie to szybko sie rozwiode :)

reklama
Moj chłop własnie wiesza nowe zasłony...oczywiscie na brudne okna:tak: Myjemy okna 2 razy do roku przed swietami ale teraz niedawno były myte wiec h...z tym:zawstydzona/y: Dopuki widac swiat za oknem jest dobrze;-)

a myslalam ze ja jestem jakas inna!!!!!!! a tu widze ze ze mna ok hehe
mnie sie wydaje ze non stop sprzatam ukladam porozwalane ciuchy zabawki... i non stop balagan! w lazience jakies ciuchy w pokoju ciuchy zabawki.... co rano staram sie ogarnac wszystko udaje mi sie o dziwo ale wieczorem jest to samo!!! och kiedy ta zosia dorosnie bedzie pomagala mamie:):)
slawek czasami pomaga mi jak widzi ze juz naprawde nie daje rady to sprzata sam
czy wasza doba tez jest za krotka??

:tak:;-):-)
"
Gosc chcial rozweselic zone majaca TE DNI, zadajac jej pytanie:
"Ile kobiet ze stresem przedmiesiaczkowym jest potrzebne, zeby wymienic przepalona zarowke?"
Odpowiedz zony brzmiala: "Jena! Tylko jedna!!!
A wiesz DLACZEGO? Poniewaz jest jeszcze w tym domu ktos, kto potrafi wymienic przepalona zarowke! Wy, mezczyzni byscie sie nawet nie zorientowali, ze jest PRZEPALONA! Siedzielibyscie w ciemnosciach TRZY DNI, zanim bycie zrozumieli, ze cos ***** jest nie tak!
A jesli to juz zrozumiecie, to nie jestescie w stanie znalesc w domu zapasowej zarowki, pomimo tego, ze od 17 lat SA ZAWSZE w tej samej pierdolonej szawce! A jezeli juz stalby sie CUD i w jakis niewytlumaczalny sposob znajdziecie w koncu te pierdolone zarowki, to przez dwa ****** dni problemem nie do pokonania bedzie POSTAWIENIE KRZESLA pod zyrandolem i WYMIENIENIE tej PIERDOLONEJ ZAROWKI.
Kolejne DWA kurewskie dni zajemie wam ODSTAWIENIE tego ******go KRZESLA z powrotem na miejsce! A w miejscu gdzie stalo, i tak na podlodze zostanie pierdolony, PUSTY, ZGNIECIONY KARTONIK po wkreconej , nowej zarowce, bo wy to nigdy, ale to NIGDY NIE PORTAFICIE po sobie posprzatac! Gdyby nie my, to byscie do usranej smierci brneli po pachy w smieciach, i dopiero gdyby zginal wam PIERDOLONY PILOT OD TELEWIZORA, zatrudnilibyscie pod haslem: AKCJA RATUNKOWA, cala pierdolona armie do tego ******go sprzatania! I TAK ***** DO ZAJEBANIA, CALE ZYCIE Z KRETYNAMI....

I tu nastapila chwila ciszy po ktorej maz uslyszal:
- Przepraszam kochanie, a o co pytales??????......... "
:tak:;-):-)

hahaha och mnie to tez sie zdarza,wyklad na calego,a maz ze stiocikim spokojem czeka,az sie nagadam a potem palnie cos takiego,ze mnie rece opadaj i wole sie juz nie odzywac.

Wiecie tak sie zastanawiam czy my jestemy takie marudny,zrzedy,bo ja czuje ze tak drani mnie to,ale nie byla bym taka jak bym miala wiecej pomocy z drugiej strony o ktora jeszcze nie musze sie prosci.
Widzial ktora tez film pisalam juz o nim,Break up???????
wogole motyw jest ze ten koles w tym zwiazku gra Polaka,hahaha ironia naprawde polecam

reklama
Maxin babki są może trochę marudne, ale to wszystko przez tych facetów- czasem są tak tępi, że szkoda gadać. Ale all in all i tak ich kochamy:-)

Do góry