reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

nasi mężczyźni...

ara witaj w klubie u mnie to samo............buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu chyba ta 3-miesieczna przerwa nie wyszla nam na dobre....................

reklama
sylwia, przykro mi :( pociesz sie ze nei jestes sama :)
moze bedzie lepiej ,w koncu on dopiero co przyjechal i oboje musiscie sie na nowo przystosowac do nowej sytuacji... bedzie lepiej, zobaczysz :)

a ja sie czasem zastanawiam czy jestesmy "normalnym " małzenstwem....poniewaz od 10 lat jak jestesmy razem, nie kłocilismy,nie mielismy cichych dni,owszem czasem skacze mi cisnienie przez mojego " cyca" :) ale przy nim nie da sie gniewac dłuzej niz 5 min....odrazu sie mizdrzy,albo zaczyna mnie rozsmieszac...

ja miałam wczoraj dzięń awantury prezd wizytą u teściowej tak byłam żła że jadę tam że ryczałam i stan podgorączkowy miałam schizy jakieś

mój mąż wczoraj zaczął czytać 2 poradniki stwierdził że nie lubi gazet dla ciężarnych tylko książki no i tak się prezjął że jak zjadłam 2 michałki to zawału prawie dostał
teraz poleciał po świeże pełnoziarniste bułeczki i twarożek i mleczko - już się boję co to będzie dalej ;)

reklama
No moj misio tez kochany rano wstalam i chcialam buleczki z bialym serkiem-dupek droczyl sie ze mna ze idzie z psem i po zadne moje zachcianki nie idzie moge pomarzyc...............ale przyniosl buleczki.............no ale sniadanko juz ja musialam robic

Do góry