Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
sylwia, przykro mi pociesz sie ze nei jestes sama
moze bedzie lepiej ,w koncu on dopiero co przyjechal i oboje musiscie sie na nowo przystosowac do nowej sytuacji... bedzie lepiej, zobaczysz
a ja sie czasem zastanawiam czy jestesmy "normalnym " małzenstwem....poniewaz od 10 lat jak jestesmy razem, nie kłocilismy,nie mielismy cichych dni,owszem czasem skacze mi cisnienie przez mojego " cyca" ale przy nim nie da sie gniewac dłuzej niz 5 min....odrazu sie mizdrzy,albo zaczyna mnie rozsmieszac...
mój mąż wczoraj zaczął czytać 2 poradniki stwierdził że nie lubi gazet dla ciężarnych tylko książki no i tak się prezjął że jak zjadłam 2 michałki to zawału prawie dostał
teraz poleciał po świeże pełnoziarniste bułeczki i twarożek i mleczko - już się boję co to będzie dalej
No moj misio tez kochany rano wstalam i chcialam buleczki z bialym serkiem-dupek droczyl sie ze mna ze idzie z psem i po zadne moje zachcianki nie idzie moge pomarzyc...............ale przyniosl buleczki.............no ale sniadanko juz ja musialam robic