reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nasza waga w ciąży

No ja już widzę po ciuchach...jedne spodnie ciasne drugie piją,w krótkie w które właziłam 2 tyg temu już nie włażę,brakuje ze 3cm:)

reklama
Moja waga : przed ciaza 56 kg
18 tyg. 60 kg, czyli + 4 kg

Ja mam nadzieje, ze nie przytyje tak jak w poprzedniej ciazy...
Wtedy zaczynalam z waga 57 kg ale jak stuknelo mi 80 kg to przestalam sie wazyc juz ...:-D Fakt, ze zrzucilam kilogramy bardzo szybko , bo w ciagu 4 miesiecy /ciagle w ruchu, dieta zwiazana z karmieniem piersia/ , ale ogolnie fatalnie sie czulam z taka iloscia kilogramow, po prostu nie bylam do tego przyzwyczajona.

Widzę że niektóre prawie wogóle nie przytyły, fajnie...mniej do zrzucenia "po". U mnie zaraz strzeli półmetek i na wadze jak na razie +6kg. Bardzo bym sie cieszyła gdyby do końca przybyło co najwyżej "tylko" jeszcze raz tyle, ale to chyba niemożliwe. Z pierwszym synkiem przytyłam 22 kg, naprawdę! Ale w ciągu paru miesięcy zrzuciłam wszystko a nawet więcej i wyglądałam jak szkapa, tak synuś ze mnie wyssał.

Ja nie wiem juz czy mam sie martwic czy co...;]
Mój lekarz mowi ze wszystko jest w porządku a mnie to jakoś martwi jestem w 18tc i 4 dniu a przytyłam zaledwie 1.5 kg

reklama
Do góry