reklama

Nasza waga w ciąży

Ja porównałam sobie karty ciązy i tyje szybciej niż w poprzedniej ciąży. Juz mam 5-6 kg na plusie. Slodyczy nie jem za duzo, 2 cukierki albo ciastka dziennie (do kawy bo lubie). Za to zjadam 5 posilków bo ciagle czuje ssanie w zoladku, a jak nie zjem to mnie mdli:sorry2: Mam jakos tak w ciazy ze wszystko co zjadam idzie mi w cialko no i w brzuch, ponoc wygladam jakbym byla w 7 miesiacu juz. Wkleje zaraz fote w odpowiedni dzial :tak:

reklama
Może to reakcja organizmów na ciąże. Tak jak Natis mówi, gromadzi zapasy tłuszczowe na okres karmienia... Bo ja też nie jem więcej a mam 2 kg na +. Może to nie dużo ale przy nie zmienionej diecie powinna waga wzrosnąć tylko o piersi, i maluszka, więc może do kg na +. A boczki mi się zaokrąglają.
A boję się przytyć bo przytyję jeszcze karmiąc :( Z młodym to dopiero po roku zaczęłam chudnąć, jak zakończyłam laktacje.

U mnie od początku ciąży 1,5kg na plusie. W poprzedniej na tym etapie miałam juz ciut więcej.

marcysiowa faktycznie dziwne... Ja sie nie spotkałam żeby przy każdej wizycie sie nie ważyć. U mnie zawsze jest ciśnienie i ważenie zanim wejde do gabinetu i tak jak u robaczka, lekarz komentuje i jedno i drugie

U mnie dzisiaj 64,500 czyli prawię dobiłam do wagi wyjściowej. Tak myślałam że w połowie ciąży pewnie nadrobię te stracone kg. Dodam że teraz zaczęłam dużo pić... Z Wiki miałam już 2 kg na plusie a w 22tyg już 5 :P W 4 tyg 3 kilo... mam nadzieję że tych rekordów bić nie będę :P

zawsze wazylam 55 kg gora, przy wzroscie 170, przed ciaza przytylam do 58 kg a dzisiaj zaczynajac 18 lub 19 tydzien waga pokazuje 64kg( nigdy tyle nie wazylam !!!) nie jem duzo a do tego dopiero niedawno ustapily mi wymioty. Wiec skad te kg to nie wiem :0

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry