weronikaa
19-03-2008 18-07-2009
No coz, ja jakis specjalnych zachcianek nie mam, choc oststnio cos mnie bardziej na slodkie ciagnie :-) zreszta zawsze kochalam slodycze - pod kazda postacia!! Na szczescie nie molestuje jeszcze meza zeby jezdzil po nocach po cos. A w domu jakis specjalnych zapasow nigdy nie mam, bo maz tez lasuch na slodkie i sie nie utrzyma w domu
Wczesniej strasznie mnie na cole darlo, pilabym litrami, a co najgorsze soki nie wchodzily
tylko cola albo sprite
Ostatnio smaki wracaja do normy.
Kwasne to mi raczej nie wchodzi, ostatnio zajdlam kanapeczki, na kotrych polozylam papryke marynowana - ledwo mi znikl ostatni kes w buzi, natychmiast wszystko spowrotem

A waga to sie nie przejmuje bo jak mezus stwierdzil "lepiej wygladam w ciazy niz przed
, a na glupie przygryski typu "grubasie" odpowiadam ze teraz to "legalne jest " 

Wczesniej strasznie mnie na cole darlo, pilabym litrami, a co najgorsze soki nie wchodzily
tylko cola albo sprite
Ostatnio smaki wracaja do normy. Kwasne to mi raczej nie wchodzi, ostatnio zajdlam kanapeczki, na kotrych polozylam papryke marynowana - ledwo mi znikl ostatni kes w buzi, natychmiast wszystko spowrotem

A waga to sie nie przejmuje bo jak mezus stwierdzil "lepiej wygladam w ciazy niz przed

, a na glupie przygryski typu "grubasie" odpowiadam ze teraz to "legalne jest " 

Ale tez porzeraz tony ciastek,czekoladek i innych malo zdrowych pysznosci.Maz mi wtoruje,chyba ma syndrom ciazy
pozostało 19 tygodni ale chyba nie dam rady przytyć w ciągu nich 4 kg - tzn dam rade nie tylko 4 ale wiecej
przestałam sie tum tak bardzo przejmowac.Nie moge jeżdzic na orbitreku wiec nie powstrzymam tak skutecznie rpzyrostu tłuszczyku ale pozostaje mi ćwiczenie na wzmocnienie mięsni któe pomoga przy porodzie - a propos: słyszałyście o masowaniu odcinka miedzy wejsciem do pochwy a odbytem olejkiem migdałym?? zaleca się to na ok 3-4 tygodnie przed terminem po 5 min dziennie dla uelastycznienia tej części co pomoze zapobiec koniecznosci nacinania krocza czy peknięcia
ale i tak nei będę jej stosować bo cc mnei czeka