Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

ale się uhahałam

. To fajnie masz ze swoim mężem jak nawet zgagę za Ciebie przechodzi

. Mój mężusio tylko wstaje czasami w nocy na siusiu (przyzwyczaił się jak ja wstawałam).
i to po tych kwaśnych herbatkach owocowych. Już mi one bokiem wychodzą. Zaczęłam sporadycznie pić melise i miętę i czasami zieloną (ale max. po jednej dziennie). Wiecie coś na temat tego typu ziółek czy można pić w ciąży i w jakich ilościach?
to nie jest tak dużo. Wg. tej tabeli mam przytyć ok.13 kg w całej ciąży (to chyba mało). Ale nie sądzę, żebym się zmieściła. Liczę na 16kg.
.
Na razie praktycznie idealnie.
) więc swojej wagi nie mamy co porównywać, szczególnie że masz termin na początek marca a ja na sam koniec :-):-):-)
i pojde spac dalej. odchudzalam sie przez ostatnie 2 lata, teraz nie obrzeram sie za 10ciu ale jem ile i kiedy mam ochote. fakt ze nie mam klopotow z kregoslupem i nadwagi pozwala mi na to co robie.czuje sie swietnie.a odchudzanie to ostatnia rzecz o ktorej teraz mysle. bardziej mnie interesuje co by tu zjesc jutro na sniadanko czy obiadek tak zebysmy wraz z dzidzia byli zadowoleni:-)