• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

nasza waga

O,Dziewczyny- dołączam do grona zachwalanych w ciąży.Wszyscy mówią,że wyglądam ładnie,ślicznie itp. i że ciąża mi służy.A ja nie mogę na siebie patrzeć-podkrążone oczka i ;-)ta biała skóra,wcześniej wystawiałam się na słońce,bądź chodziłam raz na 2 tyg.na solarium i to wystarczało by być brązową.

reklama
Ja też słysze wiele miłych rzeczy na swój temat.Sama zauważyłam ze cera mi sie poprwiła , rogowacenie mieszkowe też osłabło. Mam nadzieje ze utrzyma mi sie to dłużej:)

mi też sporo już przybyło - pewnie w okolicach 8-10 kg - ale mnie kręgosłup nie boli :-p mój lekarz też jest strasznie przewrażliwiony na punkcie wagi, ale jakoś mnie oszczędza - chociaż podczas usg jakies tam swoje uwagi powie - że a to tłuszczyku dużo i mało, co widać i takie tam - ale się nie przejmuję, zacznę się przejmować jak wyniki będą złe - poza tym, nie obżeram się pustymi kaloriami, staram się zdrowo odżywiać w rozsądnych ilościach, apetyt mam cały czas, nie miałam mdłości, nie wymiotowałam - to cóż tu mówić o utracie wagi :-p
na razie jakoś funkcjonuję, chociaż duszności mnie czasem męczą :crazy:

Ja do tej pory cieszylam sie,ze malo tyje, a dzisiaj stanelam na wadze i widze 4,5 kg na plusie. Zaczyna mnie to troche przerazac...mam w planach przytyc gora 10-12 kg, ale nie wiem,czy dam rade. Jem mniej, niz przed ciaza, a waga i tak idzie w gore :-(

A ja kupiłam sobie nową bluzę XXL - w nią się mieszcze:-) na wagę nie wchodze, dopiero przed wizytą u lekarza:-p:-pnie będe się wcześniej stresowała..
a64a424a92.png

U mnie jakość waga troszę staneła, ale to może taki efekt przed "burzą" :tak: Bo jak na razie to: +3kg, ale może to wynika z faktu że miałam więcej ruchu na świeżym powietrzu. Teraz ten wątek nam się rozwinie, bo pewnie waga będzie sie zmieniała w szybszym tempie niż dotychczas. A tu jeszcze tyle czasu i te okropne uwielbienie słodyczy :baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry