• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

nasza waga

Na szczescie z ta waga wczoraj przesadzilam- stanelam na nie po duuzym obiedzie, w ubraniu i butach. Dzisiaj rano bylo 2,5 kg na plusie. Zawsze wazylam sie rano, niw wiem co mnie wczoraj podkusilo :-)

reklama
Co za ironia, czytając wasze wypowiedzi nie jem snikersów, czekolady itp. Jem 4 posiłki dziennie i cholera tyję (a najśmieszniejsze jest to,że w pierwszych 8 tyg. przybyło mi 8 kg. a przez resztę 2)mówicie, że to dużo, może i tak ale taki mam metabolizm. i tak się pocieszam bo w pierwszej ciąży przytyłam 42 kg. :zawstydzona/y:A kręgosłup i owszem boli :crazy:

i tak się pocieszam bo w pierwszej ciąży przytyłam 42 kg. :zawstydzona/y:
:szok: No to pobiłaś moją znajomą, która przytyła 34kg - do tej pory to była rekordzistka...
Ale to już chyba faktycznie za dużo, jeśli masz takie skłonności, może powinnaś być pod specjalistyczną opieką nie tylko ginekologa, ale dietetyka? Masz jakiegoś?

reklama
Rondzia- a pytałaś się lekarza czy to normalne , że nie przybierasz na wadze , ja jak do 15 tygodnia nie przybierałam to mój lekarz mówił że jeżeli od 16-ego nie zaczne przybierać to jakies tam badania mi zleci, ale na szczęście od 16 tygodnia zaczęłam regularnie tyć 0,5 kg na tydzień tyle że ja przed ciążą byłam za chuda.
Teraz mam 2 kg na plusie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry