Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

i kółko się zamyka
Na rozstępy kupiłam krem z serii Pharmaceris - zobaczymy czy coś zdziała;-)
i nie umiem się ograniczyć z jedzeniem :-(. A kiedy staram się zastąpić jakiś posiłek warzywami lub owocami (tak jak przed ciążą) to robię się jeszcze bardziej głodna
. Syci tylko to co ma kalorie.
ale gul i tak mi skacze bo widzę jak mi tyłek rośnie nawet bez wskakiwania na wage

a najgorsze jest to ,że mam siedzącą prace i mięśnie to mi już chyba całkowicie zanikły
Chciałabym zacząć chodzić na basen ale nie wiem czy to wskazane w naszym stanie pluskać się w chlorowanej wodzie jak pójde do gina to się zapytam.Wiecie coś na ten temat??
Basen,yoga i spacery!!!! jak najbardziej,ja musze tez sie rozejrzec bo jak na razie to tylko spacerujespooky27 - masz całkowitą rację , dlatego waże się coraz rzadziejale gul i tak mi skacze bo widzę jak mi tyłek rośnie nawet bez wskakiwania na wage
a najgorsze jest to ,że mam siedzącą prace i mięśnie to mi już chyba całkowicie zanikły
Chciałabym zacząć chodzić na basen ale nie wiem czy to wskazane w naszym stanie pluskać się w chlorowanej wodzie jak pójde do gina to się zapytam.Wiecie coś na ten temat??
![]()