reklama

nasza waga

Ja już mam ponad 7 kg na plusie 30 tc i waga 58,8 kg teraz zdecydowanie szybciej mi się tyje zobaczymy do ilu dobiję na koniec , a tak dla pocieszenia to właśnie wciągnęłam 3 naleśniki z nutellą przez sam długi w-end przytyłam prawie kilogram a w-end jeszcze się nie skończył:eek: Boję się co to będzie na święta!!

reklama
A ja 15 na plusie i koszmarne rozstępy, wszędzie gdzie się da i o ile nie tak bardzo się przejmuję tymi n apiersiach i brzuszku, bo to da się ukryć pod strojem kąpielowym, to tymi na nogach- zdecydowanie bardziej, szczególnie, że mi wyszły nie tylko na udach, ale i na łydkach, mimo, że bardzo o to dbam i zawsze kremikiem posmaruję:zawstydzona/y:Tak że rację ma KasiaJ82, że to jednak od skóry i hormonów zależy...Ale rzeczywiście najważniejsze jest dziecko, żeby ono się pięknie rozwijało, choć nie ukrywam, że nauka nowej siebie nie idzie mi łatwo;-)

od poniedzialku 1,2 kilograma przytylam:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
a to tylko pare dni
asia nie martw sie z czasem rozstepy stana sie mniej widoczne i o nich zapomnimy
przynajmiej taka mam nadzieje:tak:

ja mam rozstępy na brzuchu, na piersiach nie zauważyłam nowych - miałam już przed ciążą, bo przeszłam okres namiętnego odchudzania się i to właśnie sprzyjało pojawianiu się rozstępów :sorry2: ale sa już blade, niewidoczne - nowych na szczęście brak. na udach też nie zauważyłam :tak:

Ja nowych rozstępów nie mam :no::rofl2:, tylko stare na brzuchu :sorry2::crazy:, ale dosyć ładnie wyblakły :tak:. Na udach też nie mam :no:. A co do wagi... to pewnie znowu jest więcej, ale nie wiem, ile. Idę jutro do lekarza, to zobazymy, i w pępku też się zmierzę, czy brzusio urósł :-):tak:.

Te wasze "przybrania na wadze" to pikuś - ja tydzień temu miałam już +17,5. Teraz mam na pewno jeszcze więcej, ale nie ważę się do przyszłego tygodnia aż nie pójdę do lekarza. Mam to głęboko gdzieś - tylko się przez to denerwuję... :crazy:

moja gin. z przerazeniem na mnie patrzyła na wizycie tydzień temu jak weszłam po 2 tygodniach nieobecnosci na wage 3 kilo na plusie , a to moje drugie dziecko myslałam ze niedobije do +30 narazie na 30 tydzień + 13 ale do końca jeszce troche

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry