reklama

nasza waga

Tylko przeraza mnie terazniejsze tempo. Podobno najwiecej tyje sie miedzy 20 i 30 tygodniem- teraz widze ile w tym prawdy...
Dzisiaje ide na zakupy i od jutra zdrowo sie odzywiam. Kupie po 2 kg jablek, pomaranczy itd i bede sie tym opychac, az mi zbrzydnie ;-)
no cos w tym chyba jest bo ja miedzy 20 a 30tygodniem przytylam 8 kg czyli wiecej niz polowe tego co w sumie mi przybylo...wiec mowicie ze teraz bedziemy zwalniac tempo...oby oby hihih
ja jeszcze na wage nie stanelam ale juz kombinuje do kogo by tu pojsc i sie zwazyc hehehe

reklama
A ja dalej stoje na wadze z plus dwa. Ostatnio mi moj znajomy lekarz powiedzial ze przy moim BMI to zalecane jest maksymum 6 kg do przodu wiec poki co to tylko sie cieszyc...

a mnie lekarka nic nie mówiła ile mam przytyć wyliczyłam że przed ciążą miałam BMI około 21, a dzisiaj sprawdzam wagę i nic...ale to może zależy od dnia sama już nie wiem..kilka dni temu było 76 a teraz 75,8...

Ma ktos jakąs rade co zrobic, zeby przestac jesc???? Mam 7,5 na plusie. Jem teraz caly czas i to rzeczy typu pizza....0,5kg kg na tydzien srednio tyje :-(
jeśli chodzi o te 0,5 kg na tydzień to lekarz mi mówił że to jest właśnie norma tygodniowa. ostatnio w miesiąc przytyłam jakieś 2,5 kg i powiedział że zmieściłam się w normie. musicie teraz też wziąć pod uwagę, że teraz nie tylko przybieramy na wadze my ale też nasze dzieciaczki.
ja u lekarza byłam chyba 7,11 czy jakoś tak i jestem strasznie ciekawa ile teraz przytyłam. staram się teraz pilnować, ale wczoraj tak mnie naszła ochota na princessę (głupia reklama w tv) że wciągnęłam dwie małe. :szok:
ale pociesza mnie fakt, że dzisiaj musiałam mamie pomóc w szykowaniu imprezki więc troszkę się nawyginałam. więc może nie będzie tak źle:zawstydzona/y:

reklama
+10 kg w 33 tygodniu i jak patrzę na ten wykres to jest to waga prawidłowa

Załączniki

• wyk0002.jpg
    wyk0002.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 53

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry