reklama

nasza waga

reklama
a mi za to cycki na pas spadly
ciezkie jak kamienie wisza do pasa
to to nawet mi przeszkadza

za pare lat jak bede bogata to pomysle o silikonach:-):tak:

Mi piersi urosly 2 rozmiary i nie mam na nich zadjego rozstepu( na szczescie). Za to na brzuchu mam piekne, czerwone paski ;-) Dziwne, bo piersi mi bardzo szybko urosly w krotkim czasie i niczym( oprocz normalnego balsamu) ich nie smarowalam. Na brzuch stosuje krem na rozstepy od poczatku, a i tak je mam. W sumie nie jest ich duzo, ale mnie draznia. Nawiązujac do piersi-zaczely mi ostatnio znowu rosnac....
Jak skoncze karmic, to mam zamiar wydac duuuzo kasy na zabiegi na cialo w moim ulubionym gabinecie kosmetycznym. Mąż nie bedzie mial nic do gadania :-D

mi piersi urosły jeden rozmiar bardzo szybko...potem sie kompletnie zatrzymaly i nic a nic nie rosly a teraz znow chyba zaczynaja...a pajeczynka rosnie...

reklama
Ja tam rozstepy mam jak miałam, w ciąży pojawiło mi sie od diabła na brzuchu, a teraz widzę, ze jeden z nich jakby ciut sie ruszył, ale reszta taka biała jak była.

A jak będę miała duuuzo forsy to sobie kupie do nowego domu duzo szaf i duzo ciuchów i duzo bizuteri, której i tak nie będę nosic, a rozstepy zostawiam, tak samo cycki do podłogi, moze sie przydadzą przy ewentualnych nastepnych dzieciach, będę mogła karmic nie przerywajac pisania na komputerze, zwyczajnie dziecko przypełznie, podniesie sobie z ziemi i wycycka ;-P. A i kupie zmywarkę :-p.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry